Miley Cyrus, mai „săracă“: hoţii i-au furat un Maserati şi bijuterii în valoare de peste 100.000 de dolari

Miley Cyrus, mai „săracă“: hoţii i-au furat un Maserati şi bijuterii în valoare de peste 100.000 de dolari

Miley Cyrus a fost, din nou, victima tâlharilor din Los Angeles FOTO Reuters

Locuinţa cântăreţei Miley Cyrus, din Los Angeles, a fost jefuită, vineri, pentru a doua oară în şapte luni, iar hoţii au plecat cu bijuterii şi un automobil Maserati în valoare de peste 100.000 de dolari, relatează dailymail.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit poliţiei, un bărbat şi o femeie au sărit gardul proprietăţii şi au pătruns în casa artistei în vârstă de 21 de ani prin garaj, vineri, în jurul orei 16.00. Autorităţile din Los Angeles au fos înştiinţate, de către asistentul personal al vedetei, că din casa acesteia lipsesc o maşină de lux şi mai multe bijuterii.

Conform tmz.com, acesta a anunţat-o şi pe Miley, care se află în turneu european, iar un echipaj special de poliţie a fost trimis la faţa locului pentru a lua amprente. Anchetatorii nu au găsit niciun semn de intare forţată şi caută indicii în imaginile suprinse de camerele de înregistrare amplasate în garajul cântăreţei.

Aceasta nu este prima oară când hoţii au pătruns în casa interpretei hit-ului „Wrecking Ball“. În noiembrie 2013, în timp ce Miley îşi serba aniversarea de 21 de ani, din aceeaşi locuinţă, i-au fost furate bijuterii şi poşete în valoare de 100.000 de dolari americani.

Chiar dacă pe plan profesional lucrurile merg foarte bine pentru Miley Cyrus, în plan personal, viaţa artistei nu este chiar atât de roz. La începutul lunii aprilie, cântăreaţa a fost foarte afectată de moartea câinelui său, Floyd. Aceasta a început să plângă în timpul unui recital, când pe scenă a fost adus un câine gonflabil, uriaş, ce semăna cu Floyd.

Tot  în aprilie, Miley a fost nevoită să-şi anuleze două spectacole, după ce a fost spitalizată din cauza unei alergii provocate de antibiotice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările