Mihaia Bobonete, mesaj homofob la adresa Conchitei Wurst: „Am o problemă că la televizor se dă o femeie cu barbă“

Mihaia Bobonete, mesaj homofob la adresa Conchitei Wurst: „Am o problemă că la televizor se dă o femeie cu barbă“

Mihai Bobonete îl interpretează pe Bobiţă în serialul de comedie „Las Fierbinţi“ FOTO Pro TV

Mihai Bobonete (34 de ani) şi-a exprimat pe Facebook dezacordul faţă de prezenţa Conchitei Wurst în concursul Eurovision 2015, în calitate de prezentator. Actorul a scris un mesaj cu caracter homofob în care arată că nu este de acord cu afişarea unui astfel de personaj pe micul ecran, dorindu-le femeilor din Austria să le crească barbă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul Mihai Bobonete nu a fost de acord cu prezenţa Conchitei Wurst la Eurovision 2015 şi a scris pe Facebook un mesaj cu caracter homofob. Astfel, acesta îşi arată dispreţul faţă de decizia organizatorilor de a o pune pe Conchita Wurst în rol de prezentatoare, după ce anul trecut a câştigat concursul Eurovision cu piesa „Rise Like a Pheonix“. La o zi distanţă de la terminarea competiţiei şi de la desemnarea câştigătorilor, Mihai Bobonete a lansat pe reţeaua socială un mesaj extrem de dur la adresa celor care o promovează pe Conchita Wurst.

Mihai Bobonete, împotriva apărătorilor „drepturilor omului anormal“

„Nu era de ajuns că anul trecut a câştigat anomalia aia de femeie cu barbă, au crezut ei că ar fi cazul ca şi anul ăsta să ne-o vâre pe gât în calitate de prezentator... să vă duceţi pe apa sâmbetei cu tot cu Eurovisionul p**ii mele şi vă doresc ca în zece ani toate femeile din Austria să aibă barbă până la c***e, să văd atunci ce mai trageţi pe cosor, wurstilor şi apărătorii dreptului omului anormal. Huuuă!“, şi-a vărsat năduful Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete: „Am o problema cu faptul că la televizor se dă o femeie cu barbă“

„Update: pentru toţi proştii care apără poponarismul şi fac exces de zel în direcţia asta, aflati că eu am o problemă cu faptul că la televizor se dă o femeie cu barbă, nu că încurajaţi voi bărbaţii să îşi vâre penisuri în fund... nu... dar pentru faptul că aţi sărit la gâtul meu, vă spun doar cum ne zicea şi nouă Tanti Maria când ne vedea că ne pi**m în flori: SCÂRBILOR!“, a mai scris acesta pe Facebook.

Mihai Bobonete este actor de stand-up comedy, a prezentat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, dar este cunoscut în special datorită interpretării rolului lui Bobiţă din serialul de comedie „Las Fierbinţi“. În trecut, Bobonete a fost co-prezentator, cunoscut pentru momentele umoristice din cadrul show-ului de satiră „Divertis“.

Eurovision 2015. Suedezul Måns Zelmerlöw a câştigat cu un total de 365 de puncte

Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision a avut loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa „Rise Like a Phoenix“. Ediţia din 2015 a concursului Eurovision a fost câştigată de cântăreţul suedez Måns Zelmerlöw, cu piesa „Heroes“, care a obţinut un total de 365 de puncte.

Trupa Voltaj, reprezentanta României, s-a situat pe locul al 15-lea în finala care a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle. Trupa Voltaj, care a interpretat melodia „De la capăt/ All Over Again“, a obţinut un total de 35 de puncte, ocupând locul al 15-lea în finala competiţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările