Mihai Constantinescu, în stop cardio-respirator. Starea cântăreţului este critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihai constantinescu foto facebook

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus de urgenţă la spital în această seară, 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, potrivit Digi24. Medicii spun că starea artistului este extrem de gravă.

Luni seară, Mihai Constantinescu a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca în stare gravă, după ce soţia artistului l-a găsit în stare de inconştienţă, potrivit Digi24

Medicii de pe Ambulanţă l-au resuscitat preţ de aproximativ 10 minute, i-au readus pulsul şi l-au transportat la unitatea medicală. 

În prezent, Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, iar medicii au precizat că artistul este într-o stare extrem de gravă.

În ultima perioadă, cântăreţul a cerut de mai multe ori ajutorul medicilor. În luna martie a acestui an, Constantinescu a fost nevoit să-şi anuleze toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. 

Mihai Constantinescu suferă de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, artistul a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite