Mihai Bendeac susţine că a fost infectat cu coronavirus: „Eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele“ VIDEO

Mihai Bendeac susţine că a fost infectat cu coronavirus: „Eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele“ VIDEO

Mihai Bendeac FOTO Antena 1

Mihai Bendeac (37 de ani) a declarat într-o ediţie specială a emisiunii „iUmor“ că a fost infectat cu coronavirus. Actorul a asigurat că nu este o glumă şi a mărturisit prin ce simptome au trecut el şi familia lui. El nu a menţionat însă dacă a fost sau nu testat.

Mihai Bendeac a făcut dezvăluirea în timpul unei ediţii „iUmor“ filmate în condiţii speciale, de acasă. Întreaga familie a actorului a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, după cum el însuşi a mărturisit. 

„Prima întrebare pe care o am: Sunt singurul care a a avut Covid? (n.r. adresându-se colegilor de emisiune) Eu, tata, mama, frati-miu, rude, în prima serie! Mama mea o să mă omoare că v-am zis. Exact atunci când a început carantina, eu fusesem la Timişoara câteva zile la rând, dar n-a fost de acolo. Bunicul meu a murit după câteva zile, iar preotul care a fost acolo a fost infectat cu Covid-19. Simptomele au început la mama şi la taică-miu, apoi la fratele meu. După care, o mătuşă şi un unchi au intrat în spital“, a declarat Bendeac. 

Actorul a descris şi ce simptome au avut el şi membrii familiei sale:
 
„S-a manifestat în funcţie de vârstă. Fratele meu a avut doar tuse. Mama şi tata au avut aceleaşi simptome. Pe ei i-a chinuit 8-9 zile. Pe mine m-a chinuit cam 48 de ore. Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele, care sunt: dureri musculare extrem de puternice, o stare de oboseală şi nu mai aveam deloc gust şi miros. De aceea am slăbit vreo trei, patru kilograme în acele zile“, a mai afirmat actorul.
 
 
Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. 
 
„Adevărul“ a încercat să ia legătură cu Mihai Bendeac având în vedere că declaraţia a fost făcută în cadrul unei ediţii „iUmor“ şi există voci care susţin că, de fapt, actorul încerca o glumă, mai ales că actorul nu a menţionat dacă a fost sau nu testat pentru coronavirus. Până la această oră, el nu a putut fi contactat.  
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: