Mihai Albu, despre fosta soţie: „Probabil e cool astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină”. Adevărul despre declaraţiile Iuliei Albu

Mihai Albu, despre fosta soţie: „Probabil e cool astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină”. Adevărul despre declaraţiile Iuliei Albu

Iulia Albu / FOTO Facebook

E din nou scandal între designerul de încălţăminte Mihai Albu şi fosta soţie, Iulia Albu. De această dată, la mijloc nu mai este fiica lor, Mikaela, ci declaraţiile făcute în spaţiul public de către Iulia Albu, la adresa naşului lor de cununie, Cristi Borcea. Cum au stat lucrurile, de fapt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihaela şi Cristi Borcea au fost naşii cuplului Iulia - Mihai Albu, în 2004. Recent, însă, Iulia Albu a ieşit la rampă cu o serie de declaraţii la adresa lui Cristi Borcea şi a spus că după divorţul ei de Mihai Albu, din 2013, a rupt legătură cu cei doi. Ea a mai făcut însă declaraţii şi în 2016, care nu au nici o legătură cu cele recente, din emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Iulia Albu a comentat recent ţinutele vedetelor, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, printre ele aflându-se şi una cu naşul ei de cununie, Cristi Borcea. "Cum se spune, mai este naşul meu? Nu mai e, am divorţat. Ba este pe viaţă. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte  mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să ştii că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă şi ţine la familia ei. Îmi place că sunt diferiţi, dar sunt cumva aşa împreună. Cele două micuţe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus", a spus Iulia Albu, în emisiunea "La Măruţă" din 1 Iunie, difuzată de PRO TV.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările