UPDATE Mihai Şora, mesaj hazliu pentru Tarom după ce nu a putut să-şi selecteze anul naşterii pentru a-şi rezerva bilet. Reacţia companiei

UPDATE Mihai Şora, mesaj hazliu pentru Tarom după ce nu a putut să-şi selecteze anul naşterii pentru a-şi rezerva bilet. Reacţia companiei

Mihai Şora FOTO Arhivă personală Mihai Şora

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 102 ani, a transmis un mesaj inedit companiei Tarom după ce nu a reuşit să-şi rezerve online un bilet de avion pentru că „roboţelul“ nu i-a permis să se înregistreze cu anul naşterii sale, respectiv 1916. Compania a reacţionat tot pe reţeaua de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Compania Tarom a reacţionat şi i-a răspuns filosofului printr-un comentariu la mesajul iniţial: "La mulţi ani şi să fiţi sănătos! Va cerem scuze, să nu vă supăraţi pe noi!"

                                   *****
Într-un mesaj semnat „un călător de 100+“, Mihai Şora îi roagă respectuos pe cei de la compania aeriană Tarom să opereze modificări în ceea ce priveşte sistemul de rezervare online, care la rubrica „anul naşterii“ permite completarea doar în intervalul 1919-2019.  
 
Drept urmare, fiind născut în anul 1916, filosoful nu a reuşit să-şi rezerve bilet. 
 
„Dragă Tarom,
roboţelul dumitale nu-mi îngăduie să scriu «1916» la anul naşterii. Nu vrea mai jos de «1919».
Eşti bună să-i lungeşti circuitele?
Scroll down, sus inimile.
Mulţumesc.
Un călător de 100+
#păsări-lăţi-lungilă“
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: