Mihaela Rădulescu, parodiată într-o emisiune austriacă de umor FOTO

Mihaela Rădulescu, parodiată într-o emisiune austriacă de umor FOTO

Mihaela Rădulescu a fost taxată atât de fani, cât de jurnaliştii austrieci FOTO Pro TV

Jurnaliştii austrieci au parodiat-o pe Mihaela Rădulescu după ce vedeta de televiziune a apărut într-o fotografie în care, înclinată la 90 de grade şi cu lenjeria intimă la vedere, s-a transformat în „masă“ pentru iubitul său, paraşutistul austriac Felix Baumgartner.

Ştiri pe aceeaşi temă

Glumele pe seama fotografiei în care Mihaela Rădulescu (46 de ani) a devenit „masă“ pentru iubitul său au trecut graniţele ţării, unde au devenit subiectul unei emisiuni de umor difuzată de postul de televiziune austriac Puls 4. 

Potrivit „Click!“, moderatorii show-ului TV au reconstituit constroversata imagine în care Mihaela Rădulescu stă înclinată, lăsându-şi lenjeria intimă la vedere, în timp ce Felix mânăncă de pe spatele său.

„Mă face să mă gândesc la o hernie de disc acută“

Mai mult decât atât, fosta iubită a paraşutistului austriac, antrenoarea de gimnastică Nicole Öttl, în vârstă de 34 de ani, a distribuit parodia realizată de jurnaliştii austrieci pe contul său de Facebook, alături de comentariul: „Mă face să mă gândesc la o hernie de disc acută“, mai scrie „Click!“.

Nicole Öttl şi Felix Baumgartner s-au despărţit în 2013, după o relaţie de şapte ani.

Imaginea în care Mihaela Rădulescu stă înclinată, arătându-şi lenjeria intimă, a fost postată pe contul de Facebook al paraşutistului Felix Baumgartner. „De-asta îmi iubesc prietena. Este mereu acolo pentru mine“, a scris austriacul în dreptul imaginii.

Moderatorii emisiunii de la canalul austriac Puls 4, care au parodiat-o pe Mihaela Rădulescu FOTO „Click!“

Mihaela Rădulescu, criticată de fani: „Nu caut să fiu pe placul esuaţilor“

mihaela radulescu
Imaginea controversată cu Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner FOTO Facebook/ Anna Zora

Fanii au comentat diferit, mulţi taxând-o pe Rădulescu pentru poziţia adoptată. „Următoarea provocare pentru Baumgartner: Felix împotriva feministelor furioase.“

Ulterior, Mihaela Rădulescu a scris câteva rânduri pe Facebook, subliniind că nu poate fi altfel decât vrea şi că „nu caută să fie pe placul eşuaţilor“. Bineînţeles, vedeta a amintit şi de rutina zilnică pe care o urmează pentru a se menţine în formă. 
 
„Îmi încep fiecare zi cu sport aprig şi muzică în căşti, deci n-am cum să fiu morocănoasă sau leneşă, oricare ar fi agenda zilei. Micul dejun e sfânt şi sănătos şi tot ce urmează să fac are parte de pasiune, jovialitate, zâmbete şi bune intenţii. Nervii inerenţi trec repede, îngrijorările caută imediat soluţii, iar greşelile sau poticnelile sunt lecţie şi experienţă. Nu pot fi altfel decât vreau şi pot să fiu, nu caut să fiu pe placul eşuaţilor şi nu ştiu să mă mint. Îmbrăcată sau nu în costum de baie, viaţa mea e aceeaşi. Doar dezbaterea publică e diferită, căci asta se întâmplă când laşi fereastra deschisă şi ţi se vede viaţa! Ador ferestrele deschise, de-aia nu-mi fac ziduri de ipocrizie sau de apărare. Aerul proaspăt al vieţii trăite în bucurie îmi prieşte fantastic. Vă mulţumesc pentru inspiraţie“, a scris Rădulescu pe Facebook. 
 
Într-un alt mesaj, Mihaela Rădulescu a anunţat că încep pregătirile pentru noul sezon al show-ului „Românii au talent“, precizând că „unul dintre talentele mele majore e să stârnesc controverse, chiar dacă eu doar trăiesc, comunic, muncesc şi iubesc.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările