Mihaela Rădulescu, după prima ediţie „Românii au talent“: „Chiar şi cei care înjură şi murdăresc atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu a fost criticată pentru atitudinea din primul episod al show-ului „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Mihaela Rădulescu a fost criticată pentru atitudinea din primul episod al show-ului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Mihaela Rădulescu, cea mai nouă prezenţă feminină de la masa juriului „Românii au talent“, şi-a exprimat, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook, mulţumirea faţă de audienţa înregistrată de postul Pro TV la debutul show-ului şi a dat o replică persoanelor care au criticat-o pentru atitudinea şi comentariile din primul episod al emisiunii.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent“ a debutat vineri, 13 martie,  şi, aşa cum era de aşteptat, a plasat postul Pro TV în fruntea topului audienţelor. Cele mai comentate momente, însă, nu au fost nicidecum ale concurenţilor, ci acelea ale căror protagonisă a fost Mihaela Rădulescu, care, alături de Bebe Cotimanis, s-a alăturat „veteranilor“ Andra şi Andi Moisescu.

„Românii au talent“. Mesajul Mihaelei Rădulescu

„Gustul succesului este mirodenia mea preferată! Iar l-am simţit, văzând cifrele de audienţă şi vă mulţumesc pentru...tot! Chiar şi cei care înjură şi murdăresc pagina sau atmosfera sunt parte din ecuaţia succesului meu - o urâm, dar nu putem fără ea. Fiţi senini şi buni şi ...s-aveţi VIAŢĂ!“, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina oficială de Facebook.

Printre altele, vedeta a fost criticată în reţele sociale după ce a făcut un comentariu cu privire la greutatea unei fete de 14 ani. Grupul Diamond Duo, două eleve de 14 ani, cu un număr de balet contemporan şi elemente dificile de gimnastică, a adunat aplauzele publicului şi aprecierile Andrei. Numărul a stârnit însă o dispută între Mihaela Rădulescu şi Andra.

Grupul Diamond Duo FOTO Pro TV

romanii au talent/diamand duo foto pro tv

„Românii au talent“. Mihaela Rădulescu: „Graşii au loc oriunde în lume, dar nu în dans“

„Dacă la etapa următoare nu ai cinci kilograme mai puţin, nu treci mai departe“, i-a spus Mihaela Rădulescu uneia dintre dansatoare. „Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine. Nu suntem la gimnastică, suntem la «Românii au talent». Dacă are 100 de kilograme şi poate să facă asta e perfect. Eu asta caut la «Românii au talent»“, a contracarat Andra.

„Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans. Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică“, a continuat Mihaela Rădulescu.

 „Bine că m-au luat şi pe mine în juriu, că eu nu caut asta. Graşii au loc oriunde în lume, dar nu în dans“, a spus ulterior Mihaela Rădulescu.

      

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite