Mihaela Rădulescu: „Andreea Marin a avut mereu grija soţilor mei“

Mihaela Rădulescu: „Andreea Marin a avut mereu grija soţilor mei“

Mihaela Rădulescu (Foto: Antena 3)

Acum, le despart 1500 de km, dar degeaba. Andreea Marin a turnat gaz pe foc joi seara şi a reînceput războiul cu Mihaela Rădulescu, în direct la B1 TV. Contactată de Click!, iubita lui Dani Oţil i-a trimis de la Monte Carlo o replică spumoasă, făcând referire la bărbatul pe care l-au împărţit.

Mai vehementă ca niciodată, Andreea Marin a avut multe gloanţe pe ţeavă joi seara, în emisiunea pe care Robert Turcescu o realizează la B1 TV.

Deranjată că incidentul pe care l-a avut cu Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a părăsit România, Marin a izbucnit:

„Să nu facem o comparaţie, că nu mă onorează. Mihaela Rădulescu a trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare, pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?... Eu nu plec nicăieri şi nici nu sunt supărată pe lume. Sunt supărată pe trei maimuţoi, care cred că pot să facă ce vor ei", a declarat soţia lui Ştefan Bănică jr.

Contactată de Click!, Mihaela Rădulescu a fost mai degrabă ironică decât războinică şi i-a răspuns eternei rivale în câteva cuvinte:

„Mereu a avut grija soţilor mei, e distractiv, ce să zic. Nu comentez mai mult, nu merită".

Mihaela face referire la singurul bărbat pe care cele două l-au împărţit, Ştefan Bănică jr, de care Răduleasca a divorţat în 1999 şi cu care Marin s-a căsătorit în 2006.

Cele două dive nu au mai avut un schimb dur de replici de câţiva ani buni, însă au menţinut rivalitatea prin acţiunile profesionale: ambele au magazine cu articole pentru copii, ambele au făcut reclame la mezeluri, ambele au lansat cărţi.

Vezi aici ce a mai zis Mihaela Rădulescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: