Micul prinţ Carol Ferdinand a fost operat de urgenţă în Veneţia, după un accident la joacă. Declaraţiile Prinţilor Paul şi Lia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Lia şi Prinţul Paul, alături de fiul lor, după operaţie
Prinţesa Lia şi Prinţul Paul, alături de fiul lor, după operaţie

Micuţul Prinţ Carol Ferdinand, fiul în vârstă de opt ani al Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, a fost operat de urgenţă în Veneţia în urma unui accident suferit în vacanţă.

Plecaţi în Veneţia, în vacanţa de vară, pentru celebrarea zilei de naştere a unor prieteni din afara ţării, Prinţul Paul şi Prinţesa Lia ai României au trecut prin momente dificile. Băiatul lor, Carol Ferdinand, în vârsta de opt ani, a suferit un accident după ce a încercat să-şi ajute prietenii rămaşi blocaţi în camera de joacă. 

Micul prinţ a fost operat de urgenţă

Carol Ferdinand a fost operat de urgenţă, în spitalul din Veneţia, unde a rămas internat o noapte. „Am fost norocoşi, Carol s-a comportat ca un erou şi s-a recuperat rapid. A fost operat în ziua accidentului, iar echipa de medici italieni s-a comportat exemplar. Au fost uimiţi şi ei de cât de repede şi-a revenit Carol. Aceştia ne-au explicat că micuţul Carol este un luptător şi că are un corp foarte puternic“, a declarat Prinţul Paul al României. 

„Vreau să le mulţumesc pentru toată grija şi înţelegerea de care am avut parte. Sunt impresionată de profesionalismul medicilor italieni şi recunoscătoare pentru rezultatul excelent“, a declarat şi Prinţesa Lia.

Cum s-a petrecut accidentul

Accidentul s-a petrecut în timp ce Carol Ferdinand se afla alături de câţiva prieteni în camera special dedicată jocului. Curentul a trântit o uşă veche, din lemn şi sticlă, care s-a blocat. Situaţia i-a speriat pe copii. În încercarea de a deschide uşa blocată, geamul a cedat şi a căzut în întregime pe Carol Ferdinand. „Cei mici erau supravegheaţi de doi adulţi, dar totul s-a petrecut extrem de rapid. De la spargerea geamului, până am intervenit a durat doar câteva secunde. Am sunat de urgenţă la salvare. Prinţesa Lia, care are calificare în acordarea primului ajutor, a făcut din eşarfa de la gât bandană pentru Carol, astfel încât să amelioreze puţin situaţia până la intervenţia specializată. Autorităţile din Veneţia s-au mişcat extrem de rapid, un echipaj de medici a ajuns la faţa locului în doar zece minute. Ambulanţa a ajuns pe apă la palatul situat lângă cel mai mare canal din Veneţia“, a povestit Prinţul Paul al României.

După doar o noapte petrecută în spital, Carol Ferdinand a revenit la activităţile de vacanţă, cu acordul medicilor. 

printul carol ferdinand fiul printilor paul si lia
printul carol ferdinand fiul printilor paul si lia
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite