Mick Jagger s-a operat. Care este starea solistului The Rolling Stones

Mick Jagger s-a operat. Care este starea solistului The Rolling Stones

Mick Jagger FOTO Guliver/Getty Images

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger (75 de ani), a fost supus unei intervenţii chirurgicale la inimă, vineri, 5 aprilie. Apropiaţi ai artistului au dezvăluit care este starea lui de sănătate actuală.

Mick Jagger a fost supus unei intervenţii chirurgicale la inimă vineri, 5 aprilie. Solistul The Rolling Stones a trecut cu bine peste operaţie şi se recuperează, după cum spun apropiaţi ai starului, scrie Daily Mail.
 
Mick Jagger va avea nevoie de odihnă şi este posibil să rămână mai multe zile internat. „El se odihneşte şi se recuperează bine“, au declarat prietenii artistului, iar medicii îl monitorizează îndeaproape pentru a observa eventualele semne de complicaţii. 
 
Jagger a suferit, la un spital din New York, o intervenţie minim invazivă la inimă, pentru înlocuirea unei valve. Procedura a permis ca Jagger să evite operaţia complexă, medicii reparând valva cu ajutorul unui cateter.
 
Se aşteaptă ca Jagger, care urmează de ani buni o dietă strictă şi face mult sport, să se recupereze complet şi să urce din nou pe scenă vara aceasta.
 
 
Mai mult de un milion de fani îşi cumpăraseră bilete pentru cele 17 concerte amânate. Aceştia au fost încurajaţi să-şi păstreze tichetele, deoarece rămân valabile pentru noile date: „Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate celor care au bilete la acele concerte. Vrem să-i asigurăm pe fani că tichetele vor fi valabile pentru datele reprogramate care vor fi anunţate în curând“. Nu au specificat de ce fel de tratament are nevoie Jagger, dar se aşteaptă să se recupereze complet. 
 
Şi cântăreţul britanic a scris, într-un mesaj pe Twitter dedicat fanilor, că va lupta foarte mult pentru a se întoarce cât mai repede pe scenă, însă nu a explicat problemele sale medicale: „Îmi pare rău pentru toţi fanii noştri din America şi Canada care au cumpărat bilete, nu-mi place să vă dezamăgesc aşa. Sunt devastat că trebuie să amân turneul, dar voi munci foarte mult pentru a reveni pe scenă cât pot de repede. Încă o dată, vă cer scuze tuturor“.
 
Turneul „No Filter“ de anul acesta al grupului britanic trebuia să înceapă pe 20 aprilie, la Miami. Muzicienii urmau să susţină show-uri la Los Angeles, Washington, D.C., Philadelphia, Boston, New York şi Chicago, dar şi în weekendul de ziua Canadei.

În prezent, trupa lucrează în studio pentru un nou album.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request“ (1967), „Beggars Banquet“ (1968), „Let It Bleed“ (1969), „Sticky Fingers“ (1971), „Exile on Main St“ (1972), „It's Only Rock 'n Roll“ (1974), „Tattoo You“ (1981), „Steel Wheels“ (1989), „Voodoo Lounge“ (1994) şi „Bridges to Babylon“ (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Cel mai recent disc al formaţiei, „Blue & Lonesome“, a fost lansat în 2016.
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: