Mick Jagger a acordat primul interviu după operaţia la inimă: ce planuri are solistul The Rolling Stones

Mick Jagger a acordat primul interviu după operaţia la inimă: ce planuri are solistul The Rolling Stones

Mick Jagger este gata să revină pe scenă FOTO EPA EFE

Mick Jagger (75 de ani), solistul trupei The Rolling Stones, a declarat, în primul interviu acordat după intervenţia suferită pe cord în luna aprilie 2019, că se simte destul de bine şi că este foarte activ, pregătindu-se pentru revenirea pe scenă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mă simt destul de bine”, a declarat Jagger în vârstă de 75 de ani pentru podcast-ul Q107 Daily Derringer, citat de News.ro. „Am repetat mult în ultimele săptămâni”.

În prezent, solistul se pregăteşte să revină pe scenă în turneul american „No Filter”, care va debuta pe 21 iunie, la Chicago, şi va cuprinde 17 concerte. 

Muzicianul britanic a precizat că face gimnastică pentru a se menţine în formă înainte de repetiţiile cu restul trupei. 

„Nu merg în turneu tot timpul, 12 luni pe an. Când eşti tânăr, asta faci. Acum petrec trei sau patru luni pe drum pe an şi pare să fie un echilibru bun”, a explicat Jagger.

Despre recuperarea lui Jagger, chitaristul Keith Richards a declarat recent pentru The Sun că nu se aştepta la altceva din partea partenerelui său de trupă.

„A trecut prin asta foarte uşor. Este într-o condiţie extraordinară. Pare să nu fie nicio problemă. (...) Nu a existat niciun dubiu că o vom lua de la capăt curând”, a spus Richards.

Pe 5 aprilie, Jagger a fost supus, la un spital din New York, unei intervenţii minim invazive la inimă pentru înlocuirea unei valve.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. 
 
Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It's Only Rock 'n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: