Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării. Aceasta din urmă a încălcat protocolul

Michelle Obama a dezvăluit ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării. Aceasta din urmă a încălcat protocolul

foto: arhivă OK!

Astăzi, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, se va difuza primul interviu cu Michelle Obama de după plecarea de la Casă Albă. În cadrul acestui interviu, fosta prima-doamnă a Americii vorbeşte despre cum s-au derulat lucrurile atunci când a fost nevoită să predea ştafeta Melaniei Trump, dar şi ce cadou a primit de la aceasta în Ziua Inaugurării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jovială cum o ştim, Ellen a întrebat-o pe Michelle Obama ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării lui Donald Trump ca noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii. „A existat un cadou acolo. Deci, ce era în acea cutie?”, a întrebat-o celebra prezentatoare pe fosta prima-doamnă a Americii.

Cu această ocazie, Michelle a precizat şi cum s-au derulat lucrurile şi de ce situaţia a fost stânjenitoare în momentul întâlnirii cu Melania Trump. Iată răspunsul surprinzător al soţiei lui Barack Obama!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: