Michelle Obama, la 56 de ani. Mesajul emoţionant primit de la soţul Barack Obama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michelle şi Barack Obama sunt căsătoriţi de 27 de ani FOTO Guliver/Getty Images
Michelle şi Barack Obama sunt căsătoriţi de 27 de ani FOTO Guliver/Getty Images

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a transmis un mesaj înduioşător soţiei sale, Michelle Obama, care a împlinit 56 de ani.

Pe 17 ianuarie, fosta primă-doamnă a SUA şi-a aniversat cea de-a 56-a aniversare şi, ca în fiecare an, soţul ei i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă. 

Barack Obama a publicat pe conturile de pe reţelele sociale o serie de fotografii alb-negru în care apare alături de soţia sa. 

Portretele jucăuşe sunt însoţite de un mesaj prin care fostul lider de la Casa Albă îşi exprimă sentimentele pentru cea care îi este alături de 27 de ani: „În fiecare scenă tu eşti steaua mea, Michelle Obama! La mulţi ani, iubito!“. 

Recent, Michelle Obama a fost desemnată cea mai admirată femeie din lume, ca urmare a unui amplu sondaj realizat de Gallup. 

  

Tot recent, soţii Obama au primit o nominalizare la Oscar 2020 graţie documentarului „American Factory“ pe care l-au produs pentru Netflix. 

Barack şi Michelle Obama s-au căsătorit pe 3 octombrie 1992 în Chicago şi au împreună două fiice, Sasha (19 ani) şi Malia (22 de ani).

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite