Michael Jackson, injectat cu mari cantităţi de Propofol

Michael Jackson, injectat cu mari cantităţi de Propofol

Michael Jackson

Procesul medicului lui Michael Jackson, Conrad Murray, continuă cu noi dezvăluiri. O nouă ipoteză susţine că megastarului i s-ar fi administrat cantităţi de sedative mult mai mari decât cele precizate de Murray.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit expertului anestezist Steven Shafer, medicul Conrad Murray i-a administrat cântăreţului o doză de propofol de patru ori mai mare decât cea precizată de el în declaraţia acordată poliţiei.

La două zile după moartea cântăreţului, Murray a declarat poliţiei americane că i-a administrat starului, intravenos, două doze de 2 miligrame de lorazepam şi două doze de 2 miligrame de midazolam, două sedative care au „contribuit" la moartea acestuia.

Un scenariu fantezist


Shafer a calificat drept „un scenariu fantezist" ipoteza avocaţilor lui Conrad Murray, potrivit cărora Michael Jackson şi-ar fi injectat singur o doză suplimentară - şi mortală - de propofol, în absenţa medicului său.

„Nu poţi să te trezeşti pur şi simplu din anestezie şi să poţi să îţi faci singur o injecţie", a spus Shafer.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările