Michael Fassbender, iubitul Mădălinei Ghenea, va merge la gala Oscar 2014 însoţit de mama sa

Michael Fassbender, iubitul Mădălinei Ghenea, va merge la gala Oscar 2014 însoţit de mama sa

Michael Fassbender este nominalizat la Oscar pentru rolul din drama „12 ani de sclavie“ FOTO AFP

Actorii Michael Fassbender, Bradley Cooper şi Jared Leto îşi vor abandona iubitele pentru o seară şi vor merge însoţiţi de mamele lor la gala de decernare a premiilor Oscar 2014, care va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani, nominalizat la premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru evoluţia sa din drama „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave“, şi-a invitat de fapt ambii părinţi la gală, iar aceştia vor veni cu avionul din Irlanda.
 
„Părinţii lui Michael au plecat din comitatul Kerry din Irlanda şi sunt în drum spre Los Angeles“, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.
 
El are de câteva luni o relaţie cu modelul Mădălina Ghenea, dar nu va merge pe covorul roşu alături de ea“, a adăugat aceeaşi sursă.
 
Iubita actorului Bradley Cooper, Suki Waterhouse, nu va fi nici ea prezentă pe covorul roşu de la gala de decernare a premiilor Oscar, însă se va întâlni după eveniment cu iubitul ei celebru, care va veni la ceremonie însoţit de mama sa. 
 
 
Jared Leto, nominalizat la aceeaşi categorie pentru evoluţia sa din „Dallas Buyers Club“, în care a jucat rolul unui transsexual diagnosticat cu HIV, va veni la gala Oscarurilor însoţit de mama lui, Constance, pe care a invitat-o la eveniment prin intermediul unei conferinţe telefonice video, în această săptămână.
 
Leto, în vârstă de 42 de ani, a spus că are succes în industria de divertisment datorită mamei sale şi că prezenţa ei pe covorul roşu la această gală reprezintă felul prin care el doreşte să îi mulţumească.
 
„Ne-am născut foarte săraci şi am crescut în condiţii foarte umile. Mama mea a dorit întotdeauna ceva mai bun pentru viaţa ei şi pentru copiii ei. A fost o visătoare şi o muncitoare. Cea mai mare lecţie pe care m-a învăţat a fost să visez şi apoi să muncesc pentru ca acel vis să devină realitate. A fost amuzant să o aduc aici. Cel mai bun lucru pe care ţi-l oferă astfel de gale este faptul că ai posibilitatea de a mulţumi oamenilor care cred în tine de atât de mult timp. Aş putea merge la toate aceste gale de premiere şi să-i mulţumesc de fiecare dată mamei mele. E minunată“, a declarat artistul american.
 
Ceilalţi doi nominalizaţi la Oscarul pentru rol masculin secundar sunt Barkhad Abdi, pentru rolul din „Căpitanul Philips/ Captain Phillips“, şi Jonah Hill, pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: