VIDEO Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones s-au despărţit

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones s-au separat după 13 ani de mariaj

Actorii Michael Douglas, în vârstă de 68 de ani, şi Catherine Zeta Jones, în vârstă de 43 de ani, căsătoriţi de 13 ani, au decis să se separe pentru o perioadă neprecizată, a anunţat, miercuri, revista „People“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Au luat o pauză“, a spus o sursă apropiată cuplului. Cei doi actori, care au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, în vârstă de 10 ani, n-au mai fost fotografiaţi împreună din aprilie şi şi-au petrecut separat vacanţa de vară. Se pare că decizia de a lua o pauză a fost luată la sfârşitul lunii mai, potrivit „People“.

Astfel, recent, Douglas a fost fotografiat în Sicilia, iar Zeta-Jones locuieşte în apartamentul ei din New York. „People“ precizează că niciunul dintre ei nu a cerut divorţul şi nici o separare legală.

Ultimii trei ani au fost dificili pentru cei doi actori. În 2010, Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta Jones a făcut public faptul că suferă de tulburari bipolare, pentru care face tratament. De asemenea, în iunie anul acesta, Douglas a spus că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza unei maladii sexuale transmisibile, fapt care nu a fost apreciat de soţia sa.

În ianuarie 2011, Douglas, anunţa într-un interviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în august 2010. După aflarea cumplitei veşti, în 2010, Catherine a decis să facă o pauză în carieră, pentru a-şi ajuta soţul în lupta acestuia împotriva cancerului, refuzând câteva roluri majore.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul „Wall Street". Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum „Idilă pentru o piatră preţioasă" şi „Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune „Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul „42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din „Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum „Capcană pentru hoţ" (1999), „Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, „Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), „Legenda lui Zorro" (2005) şi „Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007). De asemenea, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor. Catherine Zeta Jones a recunoscut şi ea recent că suferă de tulburare bipolară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: