Michael Bolton, mesaj pentru Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, în ziua nunţii lor: noi imagini şi detalii de la eveniment

Michael Bolton, mesaj pentru Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, în ziua nunţii lor: noi imagini şi detalii de la eveniment

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea FOTO Talentivity

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestriţu (32 de ani) şi afaceristul Virgil Şteblea au primit, cu ocazia căsătoriei lor, un mesaj video de la cântăreţul american Michael Bolton (66 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au avut parte de o surpriză la petrecerea de nuntă de sâmbătă, 20 iulie. 

Cântăreţul american Michael Bolton le-a făcut personal o urare prin intermediul unui video care a fost difuzat în cadrul evenimentului, valsul care a deschis petrecerea şi pe care l-au dansat alături de fetiţa lor, Zenaida Maria (un an), fiind pe o piesă a celebrului artist. 

„Vă salut, Adelina şi Virgil! Felicitări, casă de piatră! Îmi pare rău că nu pot fi alături de voi, să sărbătorim, dar vă doresc o nuntă minunată şi o viaţă extraordinară împreună“, le-a transmis Michael Bolton.
     
 
Mirii au avut o nuntă exotică, cu peste 200 de invitaţi, un tavan cu 10 candelabre pline de mii de flori şi cristale, mese asezonate cu palmieri şi orhidee, un tort care a coborât din tavan, momente artistice, o sală regală îmbracată în alb, auriu şi verde, şi parfumuri cu miros exotic cadou pentru toţi invitaţii.
 
 
 
La slujba religioasă, alături de familie, naşi, cele şase cupluri de domnişoare şi cavaleri de onoare şi de cei dragi, Adelina Pestriţu a îmbrăcat o rochie de prinţesă Pronovias, cu trenă şi voal lung. 
 
 
 
„Am fost copleşită de emoţii, am avut parte de o slujbă superbă în care m-am bucurat de sfaturile preoţilor care au oficiat cununia şi m-am încărcat de toată energia pozitivă a celor dragi pe care i-am avut alături“, a declarat mireasa care a slăbit mai bine de 6 kg în lunile de pregătire a evenimentului.   
 
 
 
Seara, la petrecere, Adelina s-a schimbat în cea de-a doua rochie de mireasă, cu o trenă de 4 m, care cântăreşte 10 kg, la care s-a lucrat manual timp de o lună pentru aplicarea miilor de cristale naturale, în timp ce Virgil a purtat un costum Viggo pe care s-au aplicat manual, tocmai în India, peste 30 de modele de accesorii diferite şi care a ajuns la mire cu doar patru ore înainte de începerea petrecerii. 
 
 
Momentele artistice ale serii, susţinute de Cvartetul Anima, Mahala Rai Banda, Maria Dragomiroiu, Formaţia Pindu, Elena Gheorghe, au fost prezentate în versuri şi glume de către Flick şi Popescu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: