Mesajul dureros al actriţei Asia Argento după sinuciderea iubitului ei, Anthony Bourdain FOTO

Mesajul dureros al actriţei Asia Argento după sinuciderea iubitului ei, Anthony Bourdain FOTO

Anthony Bourdain şi Asia Argento lucrau împreună, iar chef-ul obişnuia să spună despre iubita sa că este „adăpostul lui în faţa furtunii“ FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa italiană Asia Argento (42 de ani) a oferit prima declaraţie după ce scriitorul şi bucătarul-şef Anthony Bourdain, cu care avea o relaţie de doi ani, s-a sinucis la vârsta de 61 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asia Argento s-a declarat devastată de moartea iubitului său, Anthony Bourdain, pe care l-a descris drept „dragostea mea, sprijinul meu şi protectorul meu“. Apreciatul scriitor şi chef a fost un susţinător înfocat al campaniei #MeToo împotriva hărţuirii sexuale, mai ales după ce partenera sa a dezvăluit că a fost violată de producătorul de film Harvey Weinstein. 
 
„Anthony s-a dedicat complet în orice a făcut. Spiritul său strălucit şi neînfricat a emoţionat şi a inspirat foarte mulţi oameni, iar generozitatea sa nu a cunoscut limite. A fost iubirea mea, sprijinul şi protectorul meu. Sunt devastată. Gândurile mele se îndreaptă către familia lui. Vă rog să ne respectaţi intimitatea“, a transmis Asia Argento prin intermediul contului de Twitter. 
 
Anthony Bourdain a fost găsit fără semne vitale în camera unui hotel din Franţa, unde se afla pentru o serie de filmări. CNN, unde starul era angajat, a anunţat că acesta s-a sinucis
 
Argento şi Bourdain şi-au oficializat relaţia în luna mai a anului trecut. Cei doi s-au cunoscut în 2017, când actriţa l-a ajutat la realizarea episodului dedicat Romei din cadrul show-ului „Parts Unknown“. Ulterior, Asia Argento s-a implicat în producţia mai multor episoade şi chiar l-a regizat pe cel din Hong Kong. 

 
La începutul acestui an, Bourdain a vorbit în termeni deosebiţi despre relaţia lui cu actriţa italiană: „Îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ea. Sunt cu adevărat fericit. Este drăguţ să am alături o persoană pe care o văd ca pe un prieten adevărat. Ştie atât de multe despre lucruri care sunt importante pentru mine – muzică, filme, cărţi şi despre statutul ciudat de persoană publică. E o femeie căreia îi place să muncească. Este puternică, independentă, creativă şi întotdeauna trebuie să aibă ceva de făcut. Cred că suntem amândoi uşuraţi de faptul că ne respectăm reciproc munca. Niciunul dintre noi nu a spus vreodată: «Oh, dar ai promis că azi mergem la plajă împreună». Nu, dacă apare un proiect care îţi place, îl accepţi. Munca e prioritară pentru amândoi.“ 
 
Anthony Bourdain are o fiică în vârstă de 11 ani din căsnicia cu Ottavia Busia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările