Mesajul Andreei Esca pentru cei care nu cred în COVID-19: „Virusul există. Nu lăsaţi garda jos. Să avem încredere în medici şi în Dumnezeu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Esca FOTO Captură video
Andreea Esca FOTO Captură video

Într-un interviu la Ştirile ProTV, Andreea Esca (47 de ani) a confirmat că atât ea, cât şi soţul ei, Alexandre Eram (50 de ani), dar şi unul dintre cei doi copii ai lor au avut COVID-19. Ştirista le-a transmis şi un mesaj românilor, pe care i-a îndemnat să nu lase garda jos şi să poarte măşti de protecţie.

Într-un interviu acordat jurnalistului Cosmin Stan, Andreea Esca a oferit lămuriri cu privire la starea ei de sănătate şi a familiei ei. Cu lacrimi în ochi, vedeta Pro TV i-a îndemnat pe români să nu lase garda jos şi a mărturisit că soţul ei, Alexandre Eram, a fost grav afectat de COVID-19 şi încă se află internat la Victor Babeş.  

„Nu lăsaţi garda jos. Cred că e cel mai important lucru în acest moment. Cu siguranţă virusul există. Medicii şi specialiştii din întreaga lume încearcă să găsească un vaccin, să ne salveze cumva. Trebuie să ne ferim, să purtăm mască, să stăm la distanţă de oameni. Să avem încredere în medici şi în Dumnezeu!, a transmis Andreea Esca. 

„Le suntem recunoscători tuturor medicilor de la Victor Babeş, unde am fost cu toţii de la început. Şi cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie recunoscători medicilor care în această perioadă se luptă cu această pandemie despre care încearcă şi ei să afle ce şi cum. Şi aş mai vrea să spun un lucru important, am senzaţia că s-a făcut cumva o departajare greşită a acelora care cred în medici şi care cred în Dumnezeu. Cred că e foarte greşit să gândim aşa. Cred că atunci când eşti bolnav, trebuie să ceri ajutorul medicilor. Pentru că sunt nişte oameni care se pregătesc pentru asta, care ştiu despre ce vorbesc, este profesia lor. Atunci când nu eşti bolnav, trebuie să-i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care o trăieşti, aşa cum o trăieşti. Nu trebuie să-i ceri ajutorul doar atunci când eşti bolnav şi să te bazezi pe mila lui Dumnezeu. Nu cred că aşa ar trebui să funcţionăm. Dar atunci când suntem bolnavi, trebuie să cerem ajutorul medicilor, să avem încredere în ei şi să le mulţumim pentru ceea ce fac pentru noi. Dacă aţi sta măcar o zi în spital, să înţelegeţi condiţiile în care trebuie să lucreze non-stop, numai dacă l-aţi asculta pe omul acela care în fiecare noapte cerea mila cuiva, cred că aţi fi mult mai indulgenţi şi cu medicii, şi voi între voi, şi cred că aţi fi în general mai indulgenţi cu viaţa“, a mai spus Andreea Esca izbucnind în lacrimi. 

Întrebată dacă regretă ceva din toată experienţa, Esca a răspuns: „Cred că regret faptul că am lăsat şi eu, ca şi mulţi alţii, garda jos în câteva momente. N-ar fi trebuit să fac asta. Nu mă simt extrem de vinovată, pentru că ştiu că am făcut mult mai mult poate decât alţii ca să mă protejez, să mă feresc. Poate că trebuia să fac mai mult. Deşi ştiu că nu sunt perfectă, poate ar fi trebuit să fac mai multe eforturi pentru a atinge perfecţiunea“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite