Mesajul actriţei Catherine-Zeta Jones după moartea lui Kirk Douglas: „Te voi iubi pentru tot restul vieţii mele“

Mesajul actriţei Catherine-Zeta Jones după moartea lui Kirk Douglas: „Te voi iubi pentru tot restul vieţii mele“

Catherine-Zeta Jones şi Kirk Douglas au fost extrem de apropiaţi FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Catherine-Zeta Jones (50 de ani), soţia lui Michael Douglas, a transmis un mesaj emoţionant după moartea socrului ei, legendarul actor Kirk Douglas.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kirk Douglas, fiul unui peticar devenit unul dintre cei mai buni actori ai Hollywood-ului, a murit pe 6 februarie, la 103 ani. 

Catherine-Zeta Jones a publicat o imagine în care apare împreună cu Kirk Douglas, alături de mesajul: „Te voi iubi pentru tot restul vieţii mele. Deja mi-e dor de tine. Somn uşor...“. Cei doi au fost întotdeauna extrem de apropiaţi. 

Şi fiul actorului, Michael Douglas, cel care a anunţat moartea tatălui său, a transmis un mesaj emoţionant: 

„Pentru întreaga lume, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor care şi-a trăit frumos anii de aur, un filantrop al cărui angajament faţă de dreptate şi cauzele în care a crezut a stabilit un standard către care să tindem toţi. Dar pentru mine şi pentru fraţii mei, el a fost doar tata, pentru Catherine a fost un socru minunat, pentru nepoţii şi strănepoţii lui a fost un bunic iubitor, iar pentru soţia sa un soţ grozav“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight...

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

 
Michael Douglas a mai scris: „Kirk şi-a trăit viaţa frumos şi lasă în urmă o moştenire pentru generaţiile următoare. Voi încheia prin cuvintele pe care i le-am spus la ultima sa aniversare: Tată, te iubesc foarte mult şi sunt mândru că sunt fiul tău“.
 
Kirk Douglas, alături de Catherine Zeta-Jones, soţia fiului său, Michael Douglas
 
Şi alte staruri de la Hollywood s-au arătat profund îndurerate. Steven Spielberg, Rob Reiner şi Tony Bennett se numără între personalităţile care i-au adus omagii actorului şi regizorului Kirk Douglas. 
 
Şi actriţa americană Jamie Lee Curtis (61 de ani) a scris: „«Te iubesc, Spartacus, ca pe tatăl pe care nu l-am avut». Antoninus. Am avut un tată şi te-a iubit aşa cum te-a iubit lumea. Pasiunea ta. Talentul. Politica. Familia. Arta. Puterea. Am crescut cu băieţii Douglas. Toată dragostea, lui Anne şi întregii lui familii din partea familiei mele“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: