Mesajul lui Ştefan Bănică după ce a apărut poza cu el şi Alexandra Măceşanu: „Am un sentiment profund de indignare, neputinţă şi amărăciune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în mediul online a început să circule o poză cu Alexandra Măceşanu (15 ani), una dintre fetele ucise în Caracal, şi cântăreţul Ştefan Bănică (51 de ani), artistul a transmis un mesaj prin care îşi exprimă revolta şi indignarea în ceea ce priveşte tragediile petrecute în România.

În ultimele ore, în mediul online, a început să circule o fotografie în care una dintre fetele ucise în Caracal de criminalul Gheorghe Dincă, Alexandra Măceşanu, apare alături de Ştefan Bănică. 

Cântăreţul a mărturisit că a fost uimit când şi-a dat seama că una dintre fanele lui a fost chiar Alexandra Măceşanu şi a scris un text, pe Facebook, în care spune că „i s-a strâns inima cât un purice“ atunci când a văzut fotografia, făcută în urmă cu trei ani, după un concert susţinut în Alba Iulia. 

„Am făcut multe poze la viaţa mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceşanu, de care nu ştiam, poză făcută, se pare, acum trei ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice“, a scris Ştefan Bănică pe Facebook. 

Artistul a comentat şi pe seama tragediei de la Caracal, mărturisind că este revoltat şi indignat de faptul că România este o ţară în care „ura, hoţia, prostia şi corupţia nu mai au nicio limită“: „Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporţii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare, neputinţă şi amărăciune că trăiesc într-o ţară în care ura, hoţia, prostia, corupţia nu mai au nicio limită. Oare câte cazuri «Alexandra», «Luiza», «Colectiv» vor mai fi, ca să ne trezim şi să schimbăm ceva real?!“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite