Mesajele vedetelor de Ziua Naţională a României: „Românii au mai mult suflet decât alte naţii“ FOTO

Mesajele vedetelor de Ziua Naţională a României: „Românii au mai mult suflet decât alte naţii“ FOTO

Andra şi-a arătat pe Facebook iubirea faţă de România FOTO Facebook

Nume precum Andreea Esca, Loredana Groza, Andreea Bălan, Smiley sau chef Florin Dumitescu au transmis prin intermediul reţelelor sociale mesaje de „La mulţi ani“, cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Rememorarea începuturilor Pro TV 

Andreea Esca a urat românilor „La mulţi ani“ de Ziua Naţională a României, rememorând în acelaşi timp prima apariţie a ei la Pro TV. „Bună dimineaţă, România! Bună dimineaţă, ProTv! La mulţi ani! Aştept cu aceeaşi emoţie că în 1995 Ştirile Pro TV din această seară. Îmi amintesc de gaşca noastră frumoasă, de toţi nebunii curajoşi care n-au pus geană pe geană înainte de lansarea televiziunii şi mă gândesc la acelaşi lucru că şi atunci : să nu-i dezamăgesc! Şi mă mai gândesc la faptul că niciodată n-am să le pot mulţumi suficient telespectatorilor mei , care mă fac atât de fericită“, a zis prezentatoarea Ştirilor Pro TV.

Smiley a urat şi el „La mulţi ani, România“ şi a distribuit un clip al Ministerului Afacerilor Interne în care se poate auzi o piesă compusă de el.

Anda Adam a postat pe Facebook o fotografie cu fiica ei, scriind: „Eu şi Evelin vă urăm La mulţi ani!!! La mulţi ani, România, la mulţi ani români de pretutindeni“.

Şi Andra a postat pe Facebook două fotografii motivaţionale prin care arată că iubeşte România.

„Oriunde am fi, acasă sau in lumea largă, astăzi spunem: La mulţi ani, ROMÂNIA! La mulţi ani, Pro TV!“, a scris şi Pavel Bartoş pe Facebook.

Elena Gheorghe a urat şi ea „La mulţi ani“ de Ziua Naţională a României şi a distribuit o piesă dedicată sărbătorii cântată chiar de ea. 

„România, te iubesc“ 

„La mulţi ani, români de pretudindeni. Dumnezeu să vă binecuvânteze“, a urat şi Lidia Buble.

„La mulţi ani, România! Te iubesc!“, a scris Alexandra Stan pe Facebook.

„La mulţi ani, români frumoşi şi buni“, a postat Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Mulţumiri faţă de români 

Andreea Bălan a rememorat amintirea câştigării medaliei de argint pentru România într-un concurs de dans, scriind pe Facebook: „Iubesc să fiu româncă pentru că suntem oameni buni în suflet şi, deşi am călătorit în toată lumea, cei mai sufletişti oameni sunt în România. Românii au mai mult suflet decât alte naţii, iar momentul din Mexic (când am primit medalia de argint pentru ţara noastră), a fost, pentru mine şi pentru Petrisor, cel mai frumos sentiment de mândrie. La mulţi ani, România!“.

Loredana a ţinut să mulţumească României într-un mod inedit: „La mulţi ani, România! Mulţumesc patriei mele şi neamului meu românesc pentru dragostea, inspiraţia şi susţinerea pe care mi-au dăruit-o necondiţionat. Dragoste fără sfârşit!“.

„La mulţi ani, române! La mulţi ani, România!“, a fost mesajul lui chef Florin Dumitrescu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: