Meryl Streep a dezvăluit că a fost bătută pe stradă: „M-am prefăcut moartă pentru a opri loviturile“

Meryl Streep a dezvăluit că a fost bătută pe stradă: „M-am prefăcut moartă pentru a opri loviturile“

Meryl Streep a povestit că a fost victima agresiunii fizice FOTO Getty Images

Meryl Streep a descris în detaliu cum a fost bătută pe stradă de un atacator neidentificat. Actriţa americană a fost lovită în mod repetat până ce „s-a prefăcut moartă“ pentru a scăpa de agresor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meryl Streep, în vârstă de 68 de ani, a oferit detalii despre două episoade de violenţă din viaţa sa, care au marcat-o profund, la cea de-a 27-a ediţie a Premiilor Internaţionale pentru Libertatea Presei din New York.
 
Fără a da detalii despre când a avut loc atacul sau cine a fost agresorul, actriţa a povestit cum, lipsită de apărare, nu i-a mai rămas decât „să aştepte“ ca loviturile să se oprească, „făcând pe moarta“ în plină stradă, scrie Daily Mail. 
 
„Am avut noroc că instinctele mele au fost bune. M-am prefăcut moartă şi am aşteptat până când loviturile s-au oprit. Trecătorii se uitau şocaţi, dar nu au intervenit să mă ajute în vreun fel“, a povestit vedeta americană. 
 
Meryl Streep a descris şi un alt incident în care a încercat să ajute o femeie care era agresată de un bărbat, fără a da nume. De asemenea, a mărturisit că artista Cher (71 de ani) a fost martora întâmplării.
 
„În al doilea incident, o altă persoană era abuzată, iar eu am reacţionat complet nebuneşte, ducându-mă după atacator pentru a-l confrunta. Întrebaţi-o pe Cher, era şi ea acolo. Agresorul a fugit în acel moment. A fost un miracol“, a mărturisit artista.

 
Meryl Streep nu a specificat când au avut loc cele două  atacuri violente, dar a spus că ambele au schimbat-o „la nivel celular“. 
 
„De două ori în viaţa mea când am fost ameninţată şi m-am confruntat cu violenţă fizică reală, am învăţat ceva despre viaţă, aşa cum n-aş fi putut învăţa în niciun alt mod. Noi ca femei venim cu multe dezavantaje, din trecut şi până în prezent, iar din cauza vulnerabilităţii noastre anticipăm pericolul, ne aşteptăm să avem parte de el. Suntem foarte alerte, iar acest lucru poate fi foarte util în jurnalismul de investigaţie, dar şi în actorie“, a declarat celebra actriţă. 
 
Meryl Streep şi cântăreaţa Cher au lucrat împreună la filmul „Silkwood“ din 1983 şi au rămas prietene de atunci. De asemenea, au terminat recent filmările pentru  „Mamma Mia! Here We Go Again“, care va fi lansat în 2018.
 
Meryl Streep alături de Cher FOTO MondoFox

Streep, nominalizată de 19 ori la Oscar şi de trei ori câştigătoare

Meryl Streep este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de teatru, film şi televiziune din generaţia sa. A debutat pe marile ecrane în 1977 cu un rol în filmul „Julia“ şi, după un singur an, în 1978, a câştigat premiul Emmy cu un rol jucat în miniseria TV „Holocaust“ şi a primit prima nominalizare la Oscar din cariera sa prestigioasă, graţie prestaţiei din filmul „Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter“.

Nominalizată de 19 ori de Academia de Film Americană, Meryl Streep are mai multe nominalizări la Oscar decât oricare actor sau actriţă din istorie. Pe lângă Oscarul pentru rol secundar în filmul „Kramer Vs. Kramer“ (1979), a primit şi Oscarul pentru rol principal în două ocazii, pentru interpretările din „Sophie's Choice/ Alegerea Sophiei“ (1982) şi „The Iron Lady/ Doamna de fier“ (2011). A impresionat şi în alte filme bine primite de public şi critici de specialitate, precum „Iubita locotenentului francez“, „Departe de Africa“, „Casa spiritelor“, „Râul ucigaş“, „Podurile din Madison County“, „Orele“, „Diavolul se îmbracă de la Prada“, „Julie şi Julia“ şi „Ţinutul din mijlocul verii“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările