Melanie Griffith suferă de o boală incurabilă. A aflat de ea după divorţul cu Antonio Banderas

Melanie Griffith suferă de o boală incurabilă. A aflat de ea după divorţul cu Antonio Banderas

foto: hepta

Este una dintre cele mai iubite actriţe din Cetatea Filmului şi face parte din generaţia veche de staruri, reuşind însă să se menţină în atenţia publicului chiar şi la 60 de ani, după mai bine de 30 de ani de carieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost căsătorită de 5 ori, dintre care de 3 ori cu acelaşi bărbat, actorul Don Johnson. A mers la altar şi alături de actorul Steve Bauer, dar nici cu el căsnicia nu a durat prea mult, ajungând la despărţire după 8 ani de mariaj. Ultimul ei soţ a fost celebrul actor şi cântăreţ Antonio Banderas cu care a fost împreună timp de 19 ani, până în 2015 când au ajuns la un divorţ dureros dar şi costisitor. Actriţa s-a ales cu sume frumuşele de pe urma partajului, măcar atât, dat fiind că infidelităţile lui au fost adesea motiv de scandal în familia Griffith-Banderas, culminând cu actuala relaţie a actorului de 57 de ani cu Nicole Kimpel, mai tânără cu 20 de ani decât el!

Partea mai puţin bună este că acelaşi divorţ a îmbolnăvit-o pe Melanie Griffith. Actriţa a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală incurabilă, care s-a instalat din cauza stresului.

Iată ce boală îi pune viaţa în pericol, zi de zi!

citeste totul despre: