Melania Trump nu s-a mutat la Casa Albă până nu şi-a renegociat contractul prenupţial. Care a fost cea mai importantă clauză impusă de ea

Melania Trump nu s-a mutat la Casa Albă până nu şi-a renegociat contractul prenupţial. Care a fost cea mai importantă clauză impusă de ea

Melania şi Donald Trump au un mariaj controversat (Foto: arhivă)

O nouă biografie incendiară dezvăluie faptul că Prima Doamnă nu şi-a intrat în drepturi de la început, ci a aşteptat ca soţul ei să revizuiască anumite aspecte din contractul prenupţial, chiar dacă, iniţial, a dat vina pe faptul că nu putea muta copilul de la şcoală.

S-a visat dintotdeauna conducător, i-a plăcut să iasă în faţă, să epateze, să surprindă masele şi să le domine cu discursul lui virulent şi iată că, după decenii în ipostaza de magnat, în 2016 a câştigat lupta în faţa lui Hillary Clinton şi a ajuns să conducă una dintre cele mai mari puteri din lume. Odată cu acest succes, toate tunurile presei mondiale au fost aţintite către familia prezidenţială, iar Melania nu a scăpat din vizorul comentatorilor. Şi deşi încă de la început a demonstrat că această nouă ipostază nu e ceea ce îşi doreşte, a ales să facă jocul celui care a făcut-o celebră. 

Citeşte mai multe aici!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările