Melania Trump a eclipsat-o total pe Brigitte Macron. Prima-doamnă a Americii, gazda perfectă în timpul vizitei de stat a oficialilor francezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima vizită de stat a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron şi a soţiei sale, Brigitte, în SUA, iar cele două prime-doamne s-au întrecut pe ele în alegerea ţinutelor pentru un astfel de moment memorabil.

Una dintre cele mai importante evenimente din an pentru care Melania Trump s-a pregătit cu mult timp înainte. A organizat totul pentru ca cina de stat pe care o va găzdui în această seară să fie ireproşabilă, ocupându-se în detaliu, alături de echipa ei, de aranjamentele florale, meniu şi tot ce implică un eveniment atât de grandios. Iar dacă la capitolul organizare se descurcă de minune, acelaşi lucru putem spune şi la capitolul modă, unde alegerile vestimentare ale primei-doamne ale Statelor Unite ale Americii sunt surprinzătoare.

Controversatele Melania şi Brigitte au ales cele mai impresionante ţinute pentru acest eveniment, dar, de departe, Melania a strălucit într-un outfit imaculat, eclipsând-o pe omoloaga sa.

Vezi şi alte fotografii de la această întrunire oficială între Melania şi Brigitte şi soţii lor!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite