Mel Gibson nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune în cazul fotojurnalistei, din lipsă de dovezi

Mel Gibson
nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune în cazul fotojurnalistei, din lipsă de
dovezi

Poliţia australiană nu găsit dovezi care să confirme acuzaţiile formulate împotriva lui Mel Gibson FOTO AFP

Mel Gibson nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune, întrcât ancheta iniţiată de poliţia australiană, în urma unei presupuse agresiuni comise de actorul american asupra unei fotojurnaliste, nu a condus la descoperirea unor dovezi care să confirme acuzaţiile, arată people.com, citat de Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Poliţia a finalizat ancheta ce a avut la bază acuzaţiile făcute de o fotojurnalistă din Sydney şi a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru punerea sub acuzare a clientului meu, Mel Gibson“, a spus avocatul starului, Christopher Murphy.

Kristi Miller, jurnalistă la cotidianul „Daily Telegraph“ din Sydney, spune că l-a fotografiat pe Mel Gibson în timp ce cunoscutul actor ieşea dintr-un cinematograf, în seara de 23 august, în compania lui Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani. Kristi Miller spunea fost busculată şi lovită în spate de Mel Gibson, care, apoi, a agresat-o şi verbal.

Actorul australian era „extrem de nervos“, spune Kristi Miller, potrivit căreia Mel Gibson, văzând că este fotografiat, a scuipat-o în faţă şi a început să o insulte. „Am fost şocată, am fost împinsă, busculată şi lovită în spate“, a declarat jurnalista australiană.

Reprezentanţii din Statele Unite ai actorului Mel Gibson au negat existenţa oricărui contact fizic între starul hollywoodian şi Kristi Miller. „Nu a existat niciun fel de contact între el şi acea jurnalistă, care îl hărţuia pe clientul meu şi pe prietena lui“, a declarat agentul de presă al starului, Alan Nierob.

Kristi Miller spune însă că Mel Gibson a continuat să o insulte până când prietena sa a reuşit să îl îndepărteze de jurnalistă, căreia i-a cerut scuze. „Credeam că îmi va trage un pumn în faţă“, a spus jurnalista australiană.

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră începând din 2006, odată cu mediatizarea intensă a problemelor sale cu alcoolul şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Din acest motiv, el intenţionează să se „repoziţioneze“ în industria de la Hollywood şi să se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile „cel mai bun regizor“ şi „cel mai bun film“, în 1995, cu pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart“. Celebrul regizor al filmelor „Patimile lui Hristos“ şi „Apocalypto“ a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul „Scăpat de sub control/ Edge of Darkness“. Cel mai recent film al său în calitate de actor este „Eroi de sacrificiu 3“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările