Mel Gibson şi iubita sa, cu 35 de ani mai mică, au furat privirile pe covorul roşu de la Cannes 2016: cine este tânăra FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rosalind Ross, sărutându-se cu Mel Gibson pe covorul roşu de la Cannes 2016 FOTO AFP/Getty Images/Daily Mail
Rosalind Ross, sărutându-se cu Mel Gibson pe covorul roşu de la Cannes 2016 FOTO AFP/Getty Images/Daily Mail

Actorul american Mel Gibson, în vârstă de 60 de ani, şi fosta campioană la echitaţie şi scenarista Rosalind Ross, în vârstă de 25 de ani, au atras toate privirile pe covorul roşu de la Cannes 2016.

La ceremonia de încheiere a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, Mel Gibson şi Rosalind Ross şi-au făcut apariţia zâmbitori şi s-au sărutat în faţa fotografilor. Dublu laureat al premiului Oscar, Gibson a fost însoţit de iubita sa şi la premiera noului său film, „Blood Father“. 

Cei doi s-au cunoscut în primăvara anului trecut, când Ross a aplicat pentru un post la compania deţinută de artist, au început să iasă împreună câteva luni mai târziu, însă şi-au oficializat relaţia la ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur. 

Ross este la rândul ei milionară, deţinând o reşedinţă în valoare de peste 1,5 milioane de dolari în Santa Monica, şi încearcă să-şi clădească o carieră la Hollywood ca scenaristă.

image

Fostul partener de echitaţie şi un prieten apropiat al tinerei, Devon Maitozo, a dezvăluit pentru „Daily Mail“ că Ross este o persoană retrasă, iar publicitatea negativă ce a venit odată cu relaţia cu starul american a afectat-o. Totuşi, o altă sursă apropiată cuplului a declarat că artiştii se înţeleg foarte bine şi sunt extrem de fericiţi împreună.

image

Ross s-a născut într-o familie din clasa mijlocie, în nordul Californiei, şi a urmat cursurile Liceului Palo Alto. La vârsta de nouă ani, Ross a luat parte la primul show de echitaţie, iar prima apariţie internaţională a avut-o în anul 1999, când a participat la un concurs european din partea Sundance Vaulting Club.

image

Cinci ani mai târziu, Ross câştiga medalia de bronz pentru SUA în cadrul World Vaulting Championships din Austria, iar în 2006 a primit medalia de argint la o competiţie din Germania. 

În prezent, Ross a renunţat la echitaţie, chiar dacă este una dintre cele mai premiate sportive din domeniu, şi se dedică scrisului, fiind considerată „una dintre cele mai ambiţioase tinere talente de la Hollywood“. Până acum, tânăra a semnat scenariul pentru un episod al serialului „Matador“, scurtmetrajul „Homeward“ şi lucrează la un nou proiect, iar în timpul liber este mentor al unei asociaţii caritabile care încurajează tinerii din medii defavorizate să devină antreprenori. 

   

image

Mel Gibson a fost căsătorit vreme de 26 de ani cu asistenta medicală Robyn Denise, alături de care are o fiică, şase fii şi trei nepoţi. Actorul a mai avut o relaţia scurtă cu pianista rusă  Oksana Grigorieva, cu care are o fiică. În 2010, Grigorieva a oferit presei dovezi ale violenţei şi caracterului agresiv al vedetei, stârnind un adevărat scandal mediatic, dar şi un proces. La momentul respectiv, prima lui soţie a depus mărturie în favoarea lui, declarând că în cele aproape trei decenii petrecute alături de actor nu s-a confruntat niciodată cu violenţa domestică. Din acel moment, Mel Gibson a fost extrem de protectiv cu viaţa privată, foarte puţine detalii despre relaţiile sale ulterioare ieşind la iveală. 

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile Cel mai bun regizor şi Cel mai bun film, în 1995, cu filmul „Braveheart/Inimă neînfricată“. Regizor al filmelor „Patimile lui Hristos“ şi „Apocalypto“, Gibson a revenit în 2014 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul „Edge of Darkness“, considerat un eşec comercial.

În ciuda succesului, Mel Gibson a intrat în vrie în 2004, iar cariera lui a ajuns în impas, după ce acesta a făcut o serie de comentarii care au ajuns în atenţia publică şi care l-au trasformat, în ochii tuturor, într-un antisemit şi rasist. Mai mult, Gibson a devenit persona non grata în ochii mai multor producători şi regizori cu care colaborase în trecut pe motiv că s-a folosit de cuvinte pe post de armă letală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite