Mel B a dezvăluit că a avut o aventură cu colega ei de trupă Geri Halliwell. Ce a povestit cântăreaţa: „O să mă urască pentru asta“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mel B (43 de ani) a declarat în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan's Life Stories“ că a avut o aventură cu colega de trupă din Spice Girls, Geri Halliwell (46 de ani).

Într-un interviu acordat jurnalistului britanic Piers Morgan (53 de ani), cântăreaţa Mel B a spus că a făcut sex cu colega ei de trupă, Geri Halliwell, în anii ‘90. 

„S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost“, a declarat Mel B, potrivit Daily Mail. 

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu“, a mai spus cântăreaţa. 

Mel B, care s-a declarat bisexuală, a avut şi alte cuvinte de laudă la adresa colegei ei, Geri Halliwell, dezvăluind că „are sâni frumoşi“. 

Imagine indisponibilă

Mel B (stânga) şi Geri Halliwell FOTO Guliver/Getty Images

„Asta e o bombă. N-ai mai povestit asta niciodată, aşa-i? Oamenii vor fi fascinaţi“, i-a replicat Piers Morgan. Mel B a admis, de asemenea, că cele două au făcut sex o singură dată, şi că nu au avut o relaţie „serioasă“. 

„Da, şi am spus-o acum, cred că Geri mă va ucide. Şi soţul ei“, a continuat cântăreaţa. O sursă a dezvăluit pentru The Sun că soţul lui Geri Halliwell a fost supărat să afle despre aventura pe care a avut-o soţia lui. 

image

Mel B şi Geri Halliwell 

  

Fosta membră Spice Girls este în prezent căsătorită cu şeful echipei Red Bull de la Formula 1, Christian Horner (45 de ani). Cei doi au împreună doi copii. 

Mel B a divorţat în anul 2017 de producătorul de filme Stephen Belafonte (43 de ani), după zece ani de mariaj şi o viaţă haotică, plină de droguri şi sex – aşa cum a descris-o vedeta în cea mai recentă autobiografie, „Brutally Honest“.  

Trupa pop britanică Spice Girls, din componenţa căreia au făcut parte Melanie Brown (43 de ani), Melanie Chisholm (44 de ani), Geri Horner (46 de ani), Emma Bunton (42 de ani) şi Victoria Beckham (44 de ani), se reuneşte pentru un turneu în vara anului 2019. 

Format în 1994, grupul a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de albume în carieră, având piese de succes precum  „Wannabe“ şi „Say You’ll Be There“ în fruntea topurilor din toată lumea. 

Halliwell a părăsit grupul în 1998, iar celelalte au continuat cariere separate după lansarea albumului „Forever“, în 2000. Trupa s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite