Meghan Markle, pusă la zid de doi jurnalişti: „Nu a reuşit să se adapteze protocoalelor regale. Bombarda angajaţii cu mesaje la 5 dimineaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle
Meghan Markle

Jurnaliştii Dylan Howard şi Andy Tillett susţin în cartea „Regalităţi la război“ că Meghan Markle avea o „energie de pe coasta de vest” care a determinat mai multe ajutoare ale Casei Regale să demisioneze.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, avea o „energie a coastei de vest” care includea bombardarea cu mesaje text care începeau încă de la ora 5.00, susţin jurnaliştii, citaţi de Daily Star. 

„Meghan poate fi dificilă. Are standarde foarte ridicate şi este obişnuită să lucreze într-un mediu hollywoodian. Cu toate acestea, există un nivel diferit de respect într-o casă regală”, a declarat o sursă din interiorul Casei Regale.

Meghan nu ar fi reuşit să se adapteze protocoalelor regale, cinci ajutoare renunţând sau cerând alt rol, în mai 2018, susţine cartea.

Un ajutor senior din Casa Regală, care se ocupa de securitatea ducesei, a demisionat pentru că Meghan i-a „ignorant sfaturile privind aventurarea riscantă în mijlocul mulţimilor de oameni”.

Un purtător de cuvânt al cuplului a negat afirmaţiile atunci când a fost abordat de Daily Star Online.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite