Meghan Markle revine în industria cinematografică: ce rol va avea în cadrul unei producţii Disney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, reintră în industria cinematografică după ce a renunţat la cariera sa de actriţă pentru a deveni ducesă de Sussex. Ea a semnat un contract cu Disney.

În luna ianuarie, după ce prinţul Harry a anunţat retragerea din atribuţiile familiei regale britanice, a fost anunţat că ducesa Meghan a încheiat un parteneriat cu Disney pentru un proiect.

Disneynature a anunţat joi, pe Twitter, că Ducesa de Sussex, titlu pe care îl va pierde pe 31 martie, narează documentarul original „Elephant“. 

Regizat de Mark Linfield, Vanessa Berlowitz şi Alastair Fothergill, documentarul live-action va avea premiera pe Disney+ în aceeaşi zi cu documentarul „Dolphin Reef“, narat de actriţa Natalie Portman.

„Penguins”, care a rulat în cinematografe în 2019, va fi lansat pe platforma de streaming în aceeaşi zi.

Când şi de ce „au demisionat“ ducii de Sussex din familia regală 

Amintim că Ei au precizat că vor să aibă propriile joburi şi să-şi împartă timpul între Marea Britanie şi America de Nord, însă au subliniat că vor continua să o susţină „pe deplin“ pe regina Elisabeta. 

Cu regret, suverana Marii Britanii a consimţit, pe 13 ianuarie, să le permită nepotului ei şi soţiei acestuia „o nouă viaţă“, acordându-le „o perioadă de tranziţie“ către rolurile part-time. Pe 18 ianuarie, Palatul Buckingham a anunţat că Harry şi Meghan vor renunţa la titlurile de „Alteţa Sa Regală“, nu vor mai primi fonduri publice, nu vor mai întreprinde acţiuni în numele Coroanei şi vor înapoia cele 2,4 millioane de lire din bani publici folosite pentru renovarea conacului Frogmore, care va rămâne în continuare reşedinţa cuplului din Marea Britanie.

În primele declaraţii publice după anunţul făcut de bunica sa, prinţul Harry şi-a exprimat „tristeţea profundă“ şi a spus că decizia de a renunţa la statutul de membri seniori ai casei regale nu fost una uşoară şi a venit după „multe luni de discuţii şi mulţi ani plini de provocări“. În plus, Harry a mărturisit că şi-ar fi dorit să mai aibă posibilitatea de a avea îndatoriri regale în regim part-time.

Meghan Markle şi prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images

Imagine indisponibilă
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite