Meghan Markle şi Prinţul Harry vor pleca în prima lor vizită oficială în străinătate. Ce destinaţie au ales FOTO

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor pleca în prima lor vizită oficială în străinătate. Ce destinaţie au ales FOTO

Meghan Markle şi Prinţul William vor începe vizitele oficiale în străinătate FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (33 de ani) şi soţia sa Meghan Markle (36 de ani) vizitează la începutul lui iulie Irlanda în cadrul primelor vizite oficiale în străinătate după căsătorie, în mai, a anunţat Palatul Kensington.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cuplul va vizita Dublinul pe 10 şi 11 iulie, „la cererea“ Guvernului britanic, a precizat Kensington Palace.
 
„Ducele şi ducesa de Sussex abia aşteaptă să afle mai multe despre istoria Irlandei, să descopere bogata ei cultură şi să întâlnească oameni care modelează viitorul ţării“, adaugă palatal, scrie News.ro. 
 
 
Recent, ducii de Sussex au participat la evenimentul sportiv Royal Ascot, o cursă de cai celebră în Marea Britanie, unde Meghan Markle i-a încântat pe britanici printr-o apariţie elegantă şi rafinată. 
 
Încă din 1711, membrii Familiei Regale Britanice se adună anual în oraşul Ascot unde iau parte la o cursă de cai în care protagoniştii sunt cei mai buni cai de curse din ţară. Meghan a optat pentru o rochie Givenchy, acelaşi brand care a cerat şi rochia ei de mireasă, şi o pălărie Philip Treacy. 
 
Meghan Markle şi prinţul Harry la Ascot Racecourse FOTO Guliver/Getty Images
 
La eveniment au participat mai mulţi membrii ai familiei regale britanice, însă marii absenţi ai zilei au fost Prinţul William şi Kate Middleton. Ducesa de Cambridge este încă în concediu de maternitate (timp de şase luni de la naştere), aşa că poate să lipsească de la evenimente, în funcţie de cum doreşte. Prinţul William absentat de la Royal Ascot pentru că a fost prezent în Liverpool la Festivalul Internaţional de Business, pe care îl patronează.
 
 
Astfel, a fost pentru prima dată când Meghan a mers la un eveniment oficial fără a fi însoţită de soţul ei, prinţul Harry. De altfel, potrivit Daily Mail, nici prinţul William şi nici Kate Middleton nu au avut încă onoarea şi nici permisiunea de a călători cu trenul regal.
 
Image result for meghan markle regina elisabeta
Meghan Markle şi Regina Elisabeta a II-a 
 
Meghan Markle, între cele mai influente femei din Marea Britanie
 
 
Soţia prinţului Harry, admirată pentru că oferă o nouă identitate monarhiei, se află în listă alături de Ruth Davidson, politician scoţian, Stella McCartney, creator de modă, şi J.K. Rowling, cunoscută pentru romanele din seria „Harry Potter”.
 
Revista britanică aduce, astfel, în prim-plan cele mai influente femei din diverse sectoare de activitate, precum artă, divertisment, ştiinţă, politică şi media.
 
 
citeste totul despre: