Meghan Markle a oferit clarificări în controversa privind participarea tatălui său la nunta regală

Meghan Markle a oferit clarificări în controversa privind participarea tatălui său la nunta regală

Meghan Markle şi prinţul Harry şi-au început relaţia în urmă cu doi ani FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Meghan Markle a oferit prima declaraţie după numeroasele articole defavorabile despre familia sa, confirmând că tatăl ei nu va participa la nunta regală.

Ştiri pe aceeaşi temă

După săptămâni întregi de speculaţii, Meghan Markle (36 de ani) a confirmat că nu va fi condusă la altar de tatăl său, sâmbătă, când se va căsători cu prinţul Harry (33 de ani). 
 
„Din păcate, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Întotdeauna i-am purtat de grijă tatălui meu şi sper că i se va oferi spaţiul necesar pentru a se concentra pe recuperarea sănătăţii sale“, a declarat logodnica prinţului Harry făcând referire la faptul că tatăl ei a suferit recent un infarct, iar pe 16 mai a fost operat.
 
„Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis generoase mesaje de sprijin. Vreau să ştiţi că Harry şi cu mine suntem foarte nerăbdători să împărtăşim cu voi ziua de sâmbătă“, a mai transmis Meghan Markle prin intermediul unui comunicat oficial al Palatului Kensington citat de The Telegraph. 
Deşi Thomas Markle (73 de ani), fost director de lumini în televiziune, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunta fiicei lui cu prinţul Harry, bărbatul ar fi trebuit să o conducă pe actriţă la altar.  
 
Pe 14 mai, Thomas Markle a anunţat că nu mai participă la nunta regală pentru că se simte ruşinat şi nu vrea să afecteze imaginea fiicei sale şi a familiei regale, după ce s-a aflat că a colaborat cu o agenţie foto pentru a regiza o serie de imagini care au înduioşat internauţii. În fotografii, Thomas Markle apare la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală.
 
La acel moment, Palatul Kensington a anunţat că declaraţia lui Thomas Markle „are o importanţă personală majoră pentru Meghan Markle“. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru Thomas Markle în această situaţie dificilă“, a transmis Palatul Kensington potrivit News.ro. 
 
Meghan Markle ar fi sperat în continuare ca tatăl ei să se răzgândească în privinţa participării sale la nuntă. Şi aşa a fost, pentru că pe 15 mai, Thomas Markle a declarat că nu vrea să rateze un moment istoric şi una dintre cele mai importante zile din viaţa fiicei sale, însă în aceeaşi zi au apărut informaţii potrivit cărora bărbatul are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Pe 16 mai, Markle a fost operat la inimă, starea lui este bună, dar va rămâne câteva zile în spital sub supravegherea medicilor. 
 
Presa britanică scrie că Meghan Markle ar putea fi condusă la altar de mama sa, Doria Ragland (61 de ani). Femeia este instructor de yoga şi asistent social în Los Angeles şi este divorţată de tatăl actriţei. 
   
După o relaţie de doi ani, actriţa americană Meghan Markle şi prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord se vor căsători sâmbătă, 19 mai, la Capela St. George de pe domeniul Windsor. La nunta regală vor participa aproximativ 800 de persoane. 
citeste totul despre: