Meghan şi Harry, marginalizaţi de familia regală: „Nu vorbeşte nimeni cu ei, nu îi întreabă cum se simt“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry şi Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images
Prinţul Harry şi Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

După ce prinţul Harry s-a plâns de presiunea mediatică şi a recunoscut că nu mai are o relaţie apropiată cu  prinţul William, ceilalţi membri ai familiei regale ar fi luat distanţă de el şi Meghan Markle.

O sursă apropiată Palatului Buckingham a dezvăluit că, în prezent, prinţul Harry (35 de ani) şi soţia lui, fosta actriţă Meghan Markle (38 de ani) au devenit un fel de intruşi în familia regală britanică şi că nimeni nu îşi mai doreşte „să vadă ce fac“ sau „să le mai vorbească“.

Tensiunile între ducii de Sussex şi ceilalţi membri ai familiei regale, în special ducii de Cambridge, William şi Kate, s-ar fi adâncit după ce Meghan şi Harry au vorbit într-un documentar difuzat de ITV despre presiunea la care au fost expuşi încă de când a avut loc nunta regală, scrie People.  

De asemenea, prinţul Harry a recunoscut că între el şi fratele lui, prinţul William, au existat tensiuni şi că în prezent nu sunt foarte apropiaţi, după luni în care presa britanică a speculat acest aspect publicând diverse informaţii despre ruptura „celor patru fabuloşi“, aşa cum au fost supranumite cuplurile regale.

Declaraţiile controversate au atras după sine dezaprobarea celorlalţi membri ai familiei regale britanice. „Nimic nu s-a schimbat. Nu vorbesc cu ei, nimeni nu îi întreabă cum se simt, nimeni nu îi verifică“, a admis o sursă din interiorul Casei Regale.

De asemenea, nici regina Elisabeta nu a sărit în sprijinul celor doi, ba chiar s-a declarat supărată şi dezamăgită după declaraţiile nepotului ei, prinţul Harry.

Harry se teme pentru viaţa soţiei lui, ducesa Meghan

Harry a dezvăluit şi că se teme ca nu cumva Meghan să sfârşească la fel ca mama lui, prinţesa Diana: „O parte din această slujbă, aşa cum se întâmplă oricui, este să afişezi o atitudine curajoasă şi să întorci obrazul pentru o mulţime de lucruri, dar sigur că atât pentru mine, dar mai ales pentru soţia mea există o mulţime de lucruri care ne rănesc, mai ales că multe sunt false. Noi nu încercăm decât să fim reali, să fim exact aşa cum suntem şi să luptăm pentru lucrurile în care credem. Nu voi fi convins să intru într-un joc care mi-a ucis mama.“

Primul indiciu care confirmă faptul că Meghan şi Harry nu se află în cele mai bune relaţii cu ceilalţi membri ai familiei lor a fost anunţul pe care l-au făcut, potrivit căruia nu vor petrece Crăciunul împreună.

Prinţul Harry a petrecut mereu Crăciunul în casa reginei Elisabeta din Norfolk, conform tradiţiei regale, în afară de 2012, când a fost în Afganistan. În ultimii doi ani, el a făcut Crăciunul împreună cu Regina, fiind însoţit de soţia lui, Meghan Markle.

Anul acesta, cei doi au ales să călătorească în SUA pentru a fi alături de mama fostei actriţe, Doria. Cei doi au anunţat că şi-au luat şi o pauză de la îndatoririle regale. „Au nevoie de timp pentru a-şi pune în ordine planurile pentru anul viitor“, a declarat o sursă apropiată celor doi. Alături de Regină vor fi însă ducii de Cambridge, alături de copiii lor: George, în vârstă de şase ani, Charlotte, în vârstă de patru ani şi Louis, în vârstă de un an.

Speculaţiile privind distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana au pornit de la o presupusă neînţelegere între soţiile lor şi au fost alimentate după ce ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu ducii de Cambridge, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult, cuplurile regale au încetat să mai lucreze la aceeaşi fundaţie regală şi au apărut tot mai rar împreună.

Cuplurile regale, la Festival of Remembrance, în 2018 FOTO Guliver/Getty Images

ducii de sussex si ducii de cambridge foto guliver/getty images

 

 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite