Meghan şi Harry încalcă din nou tradiţia regală şi nu vor petrece Crăciunul alături de Regină. Care este motivul şi ce planuri au ducii de Sussex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images
Meghan Markle şi prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) nu vor petrece Crăciunul anul acesta cu Regina Elisabeta, la reşedinţa Alteţei Sale din Sandringham, în ciuda tradiţiei regale.

Ducii de Sussex au anunţat-o pe Regina Elisabeta că anul acesta nu vor petrece Crăciunul împreună. Meghan şi Harry au ales să petreacă primul Crăciun împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 6 luni, departe de Sandringham, scrie Daily Mail. 

Cuplul ar putea alege fie să petreacă Crăciunul în intimitatea propriei lor reşedinţe, în Windsor, fie să călătorească în SUA pentru a fi alături de Doria, mama fostei actriţe Meghan Markle. 

O sursă apropiată ducilor de Sussex a declarat că Meghan şi Harry au nevoie să-şi încarce bateriile: „Ei au nevoie de timp pentru a-şi pune în ordine planurile pentru anul viitor.“

În plus, biograful Casei Regale Ingrid Seward a explicat: „Crăciunul la Sandringham poate fi stresant, de aceea nu ar vrea să meargă cu Archie acolo la o vârstă atât de mică. Totuşi, cred că este trist că nu vor lua parte la eveniment alături de ceilalţi membri ai familiei. Regina ar putea fi rănită de asta, dar e prea graţioasă ca să o arate sau să o spună.“

Alături de Regină vor fi însă ducii de Cambridge, alături de copiii lor: George, în vârstă de şase ani, Charlotte, în vârstă de patru ani şi Louis, în vârstă de un an. 

Prinţul Harry a petrecut mereu Crăciunul în casa Reginei din Norfolk, conform tradiţiei regale, în afară de 2012, când a fost în Afganistan. În ultimii doi ani, el a făcut Crăciunul împreună cu Regina, fiind însoţit de Meghan Markle. 

Decizia ducilor de Sussex de a petrece Crăciunul departe de ceilalţi membri ai familiei regale ar putea spori tensiunile dintre ei şi ducii de Cambridge, Kate şi William, atât de speculate în ultima perioadă. 

De altfel, „cei patru fabuloşi“ au păstrat distanţa şi la primul eveniment la care au participat împreună după apariţia controversatului documentar în care prinţul Harry a recunoscut că există tensiuni între el şi fratele său. 

Speculaţiile privind distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana au pornit de la o presupusă neînţelegere între soţiile lor şi au fost alimentate după ce ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu ducii de Cambridge, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult, cuplurile regale au încetat să mai lucreze la aceeaşi fundaţie regală şi au apărut tot mai rar împreună. 

ducii de sussex si ducii de cambridge foto guliver/getty images

Cuplurile regale, la Festival of Remembrance, în 2018 FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite