Meghan şi Harry au dezvăluit numele ales pentru copil. Anunţul a fost însoţit de o imagine emoţionantă cu Regina şi noul ei strănepot

Meghan şi Harry au dezvăluit numele ales pentru copil. Anunţul a fost însoţit de o imagine emoţionantă cu Regina şi noul ei strănepot

Meghan şi Harry, alături de primul lor copil FOTO Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex, Meghan şi Harry, au dezvăluit numele bebeluşului regal, alături de o fotografie care surprinde momentul în care Regina Elisabeta îl întâlneşte pentru prima dată pe noul membru al familiei regale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Bebeluşul Sussex“ are acum un nume oficial: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. O sursă a explicat pentru CNN cum a luat cuplul decizia în privinţa prenumelor şi ce semnificaţie au: Archie le-a plăcut foarte mult, iar Harrison a fost ales pentru că se poate traduce şi prin „fiul lui Harry/ Harri son“. În plus, un prenume de origine germană, Archie este prescurtarea de la Archibald, care înseamnă „sincer şi curajos“.

Meghan şi Harry au făcut anunţul pe Instagram, unde au publicat şi o imagine în care este surprins momentul în care Regina Elisabeta a II-a face cunoştinţă cu al optulea ei strănepot. 
 
La moment au asistat şi Ducele de Edinburgh, precum şi mama Ducesei Meghan, Doria Ragland. 

Odată cu dezvăluirea numelui complet al bebeluşului este confirmat şi faptul că acesta nu va avea un titlu regal. 
 
 

După două zile de la naşterea primului lor copil, Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au avut şi prima apariţie publică în calitate de părinţi, la St George's Hall de la castelul Windsor.

Prezentându-l pe bebeluşul regal, înfăşurat într-un şal alb, Meghan Markle a declarat: „Are cel mai drăguţ temperament, este foarte calm, este de vis“. Prinţul Harry şi-a completat soţia cu o glumă: „Nu-mi pot da seama cu cine seamănă“.

Vorbind despre primele zile în calitate de părinţi, Ducesa Meghan a mărturisit că este o experienţă incredibilă: „Au fost câteva zile foarte speciale. Este magic, este uimitor. Am alături cei mai buni doi băieţi din lume, aşa că sunt foarte fericită“.

„Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie şi abia aşteptăm să petrecem mult timp împreună“, a adăugat Prinţul Harry. 

  

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry, care s-au căsătorit pe 19 mai 2018, au devenit părinţi pentru prima dată pe 6 mai. Deşi planul a fost să nască acasă, Ducesa de Sussex a fost dusă la spital în toiul nopţii deoarece sarcina a întârziat o săptămână şi exista riscul apariţiei unor complicaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: