Meghan, apariţie surpriză la finala US Open pentru a o susţine pe Serena: de ce a devenit ducesa ţinta glumelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducesa Meghan Markle a avut o apariţie surpriză la US Open pentru a o susţine pe buna sa prietenă Serena Williams, care a pierdut însă finala în faţa canadiencei Bianca Andreescu.

Sâmbătă, la New York, a avut loc finala US Open disputată de Bianca Andreescu (19 ani) şi Serena Williams (37 de ani), care s-a încheiat cu victoria canadiencei de origine română, cu scorul de 6-3, 7-5. 

O apariţie neaşteptată în tribuna jucătoarei americane a fost cea a ducesei de Sussex, cele două fiind prietene apropiate.

Soţia prinţului Harry a fost surprinsă în timp ce l-a îmbrăţişat pe soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, şi a stat de vorbă cu membri ai staff-ului sportivei, dar şi cu Anna Wintour, redactorul-şef al revistei „Vogue“.

Este însă a treia finală importantă la care Meghan Markle o susţine pe Serena Williams, iar aceasta pierde, fapt ce a stârnit numeroase glume din partea iubitorilor de tenis, care au sugerat că ducesa s-ar putea să-i poarte mai degrabă ghinion americancei. 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

„Dragă Meghan, te rugăm să nu mai participi la finalele Serenei, pur şi simplu îi porţi ghinion“, „Meghan, te iubesc foarte mult, sincer, dar nu crezi că atragi ghinionul? Ai asistat la toate partidele pierdute de Serena“, „S-a întâmplat din nou, e clar că Meghan nu e talismanul ei norocos“, au fost câteva dintre comentariile fanilor. 

Ducesa Meghan a mai participat, alături de cumnata sa, ducesa Kate, la finalele de la Wimbledon din 2018 şi 2019, pe care Williams le-a pierdut în faţa nemţoaicei Angelique Kerber, respectiv româncei Simona Halep. 

Imagine indisponibilă

Pentru finala de la US Open, Meghan Markle (38 de ani) a ales o rochie din denim de la J. Crew, care are un preţ modest, de doar 100 de euro, un aspect surprinzător având în vedere opţiunile vestimentare costisitoare făcute până acum. Ducesa şi-a accesorizat ţinuta cu un cardigan gri, tocuri şi o pereche de ochelari tip aviator, de la brandul Victoriei Beckham. 

În această călătorie peste Ocean, ducesa de Sussex e însoţită de Archie, fiul său în vârstă de patru luni. Potrivit presei britanice, Meghan a călătorit de această dată cu un avion comercial, ca urmare a criticilor dure pe care le-a primit ea şi soţul ei după ce în vacanţa recent au zburat de mai multe ori cu avioane private. 

Imagine indisponibilă
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite