Megan Fox a renunţat la filmul „Transformers 3“

Una dintre cele mai sexy femei din lume, actriţa Megan Fox (24 de ani, foto), a declarat pentru revista „People“ că s-a retras din distribuţia peliculei „Transformers 3“, care va avea premiera vara viitoare. Anunţul actriţei a apărut la puţin timp după ce în presă au circulat zvonuri că Fox ar fi fost concediată de regizorul Michael Bay, din cauza comportamentului inadecvat pe platouri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii lui Fox au menţionat că actriţa s-a retras din cauza turnurii luate de scenariul peliculei, în care protagonistul, interpretat de Shia LaBoeuf, îşi dezvolta o nouă relaţie amoroasă.

Golul lăsat de Fox în „Transformers 3" este „umplut" de actori precum John Malkovich, Frances McDormand şi Patrick Dempsey.

Debut în filmul cu roboţi

Megan Fox, numită a doua Angelina Jolie, este prezentă de câţiva ani în toate listele cu cele mai sexy vedete şi a devenit cunoscută datorită peliculei „Transformers" (2007), regizată de Michael Bay. Ea o interpreta pe Mikaela Banes, o tânără sexy, pasionată de maşini, care se îndrăgosteşte de personajul lui Shia LaBoeuf.

În ultimii trei ani, Fox a jucat în filme-eşec precum „Jennifer's Body" şi „How to Lose Friends and Alienate People". Actriţa a fost prezentă şi pe afişul peliculei „Transformers 2: Răzbunarea celor învinşi", dar a făcut nişte declaraţii controversate legate de regizorul Michael Bay.

Megan l-a comparat pe acesta cu personaje precum Hitler şi Napoleon într-un interviu acordat revistei „Wonderland Magazine". Fox nu duce lipsă de proiecte de viitor. Anul acesta va apărea în „Jonah Hex", alături de Josh Brolin, şi în „Passion Play", alături de Mickey Rourke.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările