Matthew Perry, la prima apariţie în public după doi ani: actorul, reacţie ironică după ce presa a scris că are un aspect neîngrijit şi pare bolnav FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matthew Perry FOTO Guliver/Getty Images
Matthew Perry FOTO Guliver/Getty Images

Actorul canadiano-american Matthew Perry, în vârstă de 49 de ani, a fost surprins în public pentru prima dată după mai bine de doi ani, iar imaginile au ajuns în presa tabloidă care a scos în evidenţă aspectul neîngrijit al acestuia. Starul din „Friends“ a reacţionat într-o manieră ironică.

În ultimii ani, interpretul lui Chandler din „Friends“ s-a luptat cu dependenţa de droguri şi cu depresia şi a urmat şedinţe de terapie.

Imaginile recente au stârnit îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate.

Presa tabloidă a publicat pozele surprinse de paparazzi şi a scris că actorul avea mâinile umflate, unghiile netăiate şi haine ponosite.

În replică, Matthew Perry a publicat un mesaj ironic pe contul de Twitter, în care spune că îşi va face o manichiură pentru a fi un bărbat adevărat. 

image

FOTO Media Mode

image

FOTO Media Mode 

Ideea actorului a fost ilustrată de fani printr-o scenă faimoasă din serialul „Friends“ ce-i are în prim plan pe Chandler Bing, personajul lui, şi pe Rachel, jucată de Jennifer Aniston. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite