Mărioara Zăvoranu a fost înmormântată după o amânare cu scandal. Oana Zăvoranu: „E cimitirul meu şi fac ce vreau cu el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântarea eşuată a Mărioarei Zăvoranu FOTO Roberto Sălceanu
Înmormântarea eşuată a Mărioarei Zăvoranu FOTO Roberto Sălceanu

Mărioara Zăvoranu (66 de ani) a fost înmormântată duminică seară, deşi slujba trebuia să aibă loc la ora 14.00. Din cauza unor incidente dintre curioşii veniţi la cimitirul „Eternitatea” din Bucureşti şi gardieni, Oana Zăvoranu (41 de ani) a decis să amâne câteva ore înmormântarea mamei ei.

UPDATE Oana Zăvoranu s-a răzgândit pentru a doua oară în aceeaşi zi şi a decis să-şi înmormânteze mama, Mărioara Zăvoranu, duminică seară, după ce în decursul zilei a declarat că ceremonia funerară va fi amânată până marţi. Vedeta a ajuns la cimitir în jurul orei 18:00. 

Mărioara Zăvoranu a fost, într-un final, înmormântată duminică seară, în jurul orei 19.30. 

Potrivit surselor de la faţa locului citate de site-ul stirileprotv.ro, Oana Zăvoranu i-a cerut iertare bunicii şi unchiului pentru atitudinea pe care a avut-o, dar celelalte rude nu au fost lăsate să intre în cimitir.

Scandal la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu: „Oana, la închisoare!“

Înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a fost amânată după ce la intrarea în cimitirul „Eternitatea” din cartierul bucureştean Berceni mai mulţi curioşi s-au împins şi s-au bătut cu gardienii. 

Evenimentele de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu au degenerat când o maşină a intrat pe poartă, iar oamenii prezenţi au încercat să intre în acelaşi timp. Gardienii ar fi folosit gaze lacrimogene în tentativa de a împrăştia mulţimea, anunţă „Click“. Totodată, oamenii au strigat „Ruşine, Oana!“.

Mai mult, la cimitir s-a prezentat şi mai multe echipaje ale poliţiei pentru a face ordine, dar şi o ambulanţă pentru a acorda ajutor unei femei care a fost rănită în îmbulzeală. Enervaţi la culme, oamenii au strigat şi mai tare „Ruşine!“, „Oana, la închisoare!“, specifică aceeaşi sursă citată.

Mărioara Zăvoranu şi o înmormântare cu conflict

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat pentru Mediafax că iniţial au mers la cimitirul privat din Sectorul 4 două echipaje de la Secţia 26 de Poliţie, care s-au autosesizat după ce au văzut la televiziuni că acolo a izbucnit un scandal. Ulterior, agenţii de pază de la cimitirul „Eternitatea” din Berceni, unde trebuia să fie înmormântată Mărioara Zăvoranu, au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au sesizat faptul că mai multe persoane care nu au legătură cu un cortegiu funerar încearcă să intre în cimitir, deşi la intrare este pus un afiş prin care oamenii sunt anunţaţi că timp de două zile cimitirul este închis.

Sursele citate au precizat că şi alte persoane au sunat la numărul 112, una reclamând că un agent de pază a folosit un spray lacrimogen, înaintea înmormântării Mărioarei Zăvoranu, iar o alta arătând că vrea să intre în cimitir unde are o rudă, însă nu este lăsată să intre. În urma acestor sesizări, la cimitir au fost trimise alte patru echipaje, două de la Secţia 26 şi alte două de la Secţia 15.

Poliţiştii urmează să stabilească cine a pulverizat spray lacrimongen, până în prezent nefiind luată nicio măsură, au mai spus sursele citate privind incidentele de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu, înmormântare amânată cu scandal şi incidente


Mărioara Zăvoranu, înmormântare amânată pentru marţi

În acest context, Oana Zăvoranu a decis să amâne înmormântarea mamei sale, motivând că nu vrea huligani la ceea ce trebuia să fie un moment intim. „S-a amânat înmormântarea pentru marţi. E cimitirul meu şi fac ce vreau cu el. La mine nu vreau huligani. Acolo e cimitir, nu este ring de box. Să nu transforme ceea ce trebuia să fie un moment intim într-un act de huliganism. Ruşinaţi-vă, oameni buni! Înţeleg că acolo e un măcel, s-au spart porţile, s-au distrus gardurile, s-a huiduit, e poliţie, au intervenit jandarmii. Oameni buni, vă rog să aveţi amabilitatea şi înţelegere, a murit mama mea, Mărioara Zăvoranu. Vă rog respectuos să înţelegeţi că în aceste momente doresc să împărtăşesc totul doar cu prietenii intimi“, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni difuzate de „Antena Stars“.

„Vreau să trăiesc acest moment demn. Repet, acest moment trist vreau să îl trăiesc doar alături de cei apropiaţi. I-am chemat pe toţi membrii familiei personal. Au venit oameni care nu vor cu adevărat să fie alături de mine. Ceea ce mi se întâmplă astăzi este un adevărat coşmar“, a completat ea privind înmormântarea Mărioarei Zăvoranu.

image

Înmormântarea Mărioarei Zăvoranu trebuia să aibă loc de la ora 14:00, la cimitirul Eternitatea, din Berceni, care se află în proprietatea familiei Zăvoranu. Fosta femeie de afaceri trebuia să fie înmormântată lângă cei doi foşti soţi ai ei, Ioan Bănicioiu şi Nicolae Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu a murit din cauza mai multor afecţiuni

Mărioara Zăvoranu a murit din cauza mai multor afecţiuni la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal. Mama Oanei Zăvoranu avea 66 de ani.

Mama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie, scrie Mediafax. La începutul anului 2015, Mărioara Zăvoranu a suferit o intervenţie chirurgicală în urma căreia a rămas cu un singur rinichi. Femeia a intrat în comă joi seară, 16 aprilie, şi era ţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Femeia nu se putea odihni sau mânca.

Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi mama sa, Mărioara Zăvoranu, a fost una cu suişuri şi coborâşuri, în cele din urmă, tranformându-se într-un adevărat război. Vedeta de televiziune şi-a acuzat mama că i-a ucis tatăl, pe Ioan Bănicioiu, refuzând să-i plăteasca operaţiile necesare. În plus, Oana Zăvoranu se lupta de ani buni cu mama sa pe averea (60 de milioane de euro, reprezentând afaceri şi proprietăţi) lăsată moştenire de tatăl ei vitreg, Nicolae Zăvoranu, decedat în 2000.

După moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a considerat că s-a făcut „o justiţie divină“, pentru ea, Mărioara Zăvoranu fiind „o străină“. „Până nu mă duc la spital şi o văd moartă, nu cred că a murit. Cea care a murit astăzi nu e mama mea, e o străină. Mama mea a murit la naştere, când m-a născut pe mine, pentru că nu m-a vrut. Faptul că ea a murit e o justiţie divină, asta pot spune că s-a întâmplat. Tatăl meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfană de mult timp, am mai spus-o şi o mai spun, aşa că nu pot fi tristă şi supărată. S-a dus în lumea celor drepţi“, a declarat Oana Zăvoranu, pentru cancan.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite