Marian Râlea dezminte ştirea că a murit: „Nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme“. Actorul împlineşte mâine 60 de ani

Marian Râlea dezminte ştirea că a murit: „Nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme“. Actorul împlineşte mâine 60 de ani

Marian Râlea FOTO Adi Marineci

Actorul Marian Râlea, care mâine împlineşte 60 de ani, a fost nevoit să-şi dezmintă propria moarte, după ce mai multe site-uri de ştiri au publicat o informaţie eronată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă, îndrăgitul Magician a fost declarat mort de mai multe publicaţii, care au preluat o informaţie eronată apărută pe site-ul Ştirile Pro TV. „Avem o informaţie de ultimă oră: actorul Marian Râlea s-a stins din viaţă. Mâine ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. Dumnezeu să-l odihnească. Vom reveni cu detalii“, s-a anunţat la ştiri. 
 
La scurt timp, prezentatoarea a anunţat că în realitate informaţia este eronată. Mai mult, Marian Râlea a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunţat moartea şi a precizat că se simte foarte bine, se află la filmări şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi serbeze ziua de naştere pe 20 decembrie. 


 
 
„M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viaţă şi nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. O gafă, se mai întâmplă. Îmi cer scuze şi eu că a apărut o ştire ca asta. Toată lumea mă sună. Jumătate de adevăr există: mâine împlinesc 60 de ani. Filmez, am avut spectacole, îl aştept pe Moşul, sunt bine. Sărbători fericite tuturor“, a declarat actorul Marian Râlea.

Magicianul a ţinut să-şi liniştească şi fanii de pe Facebook, asigurându-i că nu are nicio problemă de sănătate.
 
 
Actriţa Dana Rogoz, care a jucat-o pe Abramburica în emisiunile pentru copii prezentate de Marian Râlea, a avut o reacţie dură la adresa redactorului care a publicat informaţia neverificată. „Cine a scris «ştirea» asta e un prost, un imbecil. Am vorbit cu Marian Râlea şi e foarte bine. Doar că nu înţelege de ce îl sună toată lumea să verifice dacă nu cumva a murit...“
 
 
Evident, colegii de breaslă s-au speriat şi l-au sunat la rândul lor pe Magician să se asigure că este bine. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările