Maria Băsescu, bunicuţă cool la 69 de ani. În ce ipostază a fost surprinsă

Maria Băsescu, bunicuţă cool la 69 de ani. În ce ipostază a fost surprinsă

Maria Băsescu, fetele ei şi copiii acestora au profitat de vremea frumoasă şi au făcut o vizită la Muzeul Satului foto: arhivă personală

Maria Băsescu a profitat de ultimele zile cu soare din această toamnă şi a ieşit la o plimbare relaxantă alături de fetele Ioana şi Elena şi de copiii acestora, cei patru nepoţei care le fac zilele mai frumoase fostului preşedinte al ţării şi soţiei lui. Înzestraţi cu voie bună şi cu zâmbetele pe chipuri, aceştia au făcut câteva poze de familie la Muzeul Satului.

Este cunoscută relaţia apropiată pe care Traian şi Maria Băsescu o au cu nepoţeii lor, iar Paştele din acest an a fost prima ocazie în care familia nu s-a reunit, asta din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Când lucrurile s-au mai relaxat din punct de vedere legislativ, bunicii şi-au putut revedea cei patru nepoţi: copiii Elenei Băsescu, Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia, şi fiul Ioanei Băsescu, Radu.

 
Contiuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările