Margherita de la Clejani, aspru criticată pentru o poză în care apare „cocoţată“ pe Troiţa Martirilor Revoluţiei: „Ăştia-s viitori miniştri“ FOTO

Margherita de la Clejani, aspru criticată pentru o poză în care apare „cocoţată“ pe Troiţa Martirilor Revoluţiei: „Ăştia-s viitori miniştri“ FOTO

Margherita de la Clejani FOTO Antena 1

Margherita de la Clejani (28 de ani), fiica lăutarilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani, a fost aspru criticată după ce s-a fotografiat pe Troiţa Martirilor Revoluţiei, din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce, în urmă cu o lună, cântăreaţa a fost prinsă sub influenţa drogurilor la volan, acum Margherita de la Clejani a postat o fotografie pe reţelele sociale, care a fost imediat aspru criticată.

Fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani s-a urcat pe Troiţa Martirilor Revoluţiei, din Constanţa, luând o poziţie de podium.
 
„Scandalos! Revoltător! Strigător la cer! Margherita de la Clejani s-a urcat pe troiţa monumentului Eroilor Revoluţiei, aducând o gravă atingere valorilor noastre creştin-ortodoxe“, se arată într-un mesaj pe Facebook.
 
„Margherita de la Clejani urcată pe Crucea Monumentului Eroilor Revolutiei. Nu, poate n-ati inteles: Margherita de la Clejani s-a pozat pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluţiei. Şi nu, nu a arestat-o nimeni. Asta e respectul nostru pentru cei care au murit ca să avem noi libertatea să-i ascultăm ăsteia manelele“, se arată într-un alt mesaj publicat pe Facebook.

 
 
„Îţi trebuie două cuie în mâini“, „Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii“, „Să-ţi fie ruşine!“, „Ăştia sunt viitori miniştri!“, sunt alte câteva comentarii.

Ulterior, Margherita de la Clejani a decis să steargă fotografia cu pricina, însă ea a fost publicată de alte persoane pe Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: