Marea pasiune a lui Ion Ţiriac care îl costă 100.000 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac consumă lunar 100.000 de euro numai pentru întreţinerea pasiunii sale: colecţia personală de avioane. Ţiriac deţine o companie aviatică privată, fiind unicul operator charter de pe piaţa românească, specializat în servicii VIP şi călătorii de afaceri.

Ion Ţiriac are trei avioane şi un elicopter care sunt estimate la aproximativ 120 de milioane de euro. Omul de afaceri îşi pilotează singur avioanele, fiind deţinătorul unui brevet de foarte mulţi ani. A fost chiar şi pilotul SImonei Halep, după cum scrie Playsport.ro. Are, de asemenea, şi o bază fixă şi un terminal propriu. 

Ţiriac ar deţine şi cel mai performant avion de pe teritoriul României, un Bombardier G5000, o aeronavă care atinge şi 900 km/h. 

Totuşi, pe perioada pandemiei, afaceristul a trebuit să acorde o atenţie deosebită pasiunii sale, aeronavele reţinute la sol având nevoie de îngrijiri în permanenţă, în special pe timpul iernii. 100.000 de euro a ajuns să plătească lunar Ţiriac pentru aeronave, sumă în care sunt incluse plăţile angajaţilor şi operaţiunile de întreţinere a hangarelor  şi aeronavelor. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite