Maradona, fotbalist de geniu cu o viaţă personală de coşmar: divorţ, copil din flori, acuzaţii de violenţă

Maradona, fotbalist de geniu cu o viaţă personală de coşmar: divorţ, copil din flori, acuzaţii de violenţă

Diego Maradona şii fiica sa, Dalma

Considerat de mulţi cel mai bun jucător de fotbal al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona a avut o viaţă personală zbuciumată, marcată de consumul de droguri şi de alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maradona a fost căsătorit o singură dată, a divorţat de femeia care i-a dăruit două fete, a fost nevoit de justiţia din Italia să-şi recunoască un fiu născut în afara căsniciei şi a fost acuzat de violenţă de iubita lui.
 
Maradona a murit miercuri, 25  noiembrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. Fotbalist de geniu, fostul fotbalist argentinian şi-a distrus cariera şi viaţa personală din cauza consumului de droguri şi alcool.
 
Maradona s-a căsătorit cu Claudia Villafane în noiembrie 1984 la Buenos Aires. Cei doi au două fiice, Dalma Nerea (născută în 1987) şi Gianinna Dinorah (născută în 1989). Aceasta din urmă l-a făcut pe regretatul fotbalist bunic în 2009.
 
Maradona şi Villafane au divorţat în 2004. La vremea respectivă, fiica cea mare a starului a susţinut că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru toată lumea, în condiţiile în care părinţii ei au rămas în relaţii bune. Cei doi au călătorit împreună la Napoli în iunie 2005, pentru seria de evimente dedicate fostului fotbalist şi au fost văzuţi de mai multe ori împreună, inclusiv la meciurile Argentinei de la Cupa Mondială din 2006.
 
Citeşte tot articolul pe Click

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările