Un cântăreţ de manele a murit după ce maşina condusă de soţia lui a fost lovită în plin de un tren. Artistul era live pe Facebook VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Video Youtube
Captură Video Youtube

Cântăreţul de manele Tavy Puştiu s-a stins din viaţă după ce a făcut un accident cu maşina. Autovehiculul condus de soţia lui a fost spulberat de un tren, chiar în momentul în care acesta se filma în timp ce asculta una dintre melodiile sale. Femeia este singura care a supravieţuit impactului, dar este internată în stare foarte gravă la spital.

În urma impactului ce a avut loc pe 15 august, două persoane aflate în autoturism au fost încarcerate. Una dintre victime, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat. Este vorba despre cântăreţul de manele Tavy Puştiu, din Ploieşti, care înainte de accident se afla în direct pe Facebook, ascultându-şi melodiile personale, scrie Click! 

Cealaltă persoană, aflată în stare gravă, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Automobilul, aproape dezmembrat în urma impactului, a fost târât cale de câţiva metri, notează observatorulph.ro.

Martorii tragediei au chemat de urgenţă echipajele de salvare, însă Tavy decedase pe loc. În schimb, soţia sa era încă în viaţă şi a fost transportată la spital în stare gravă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite