Mama lui Mircea Badea, replică pentru Veronica din Canada: „Eroina cu gândire de manelist devine celebră căţărându-se pe imaginea incoruptibilă a unui român“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama realizatorului TV Mircea Badea, Mariana, îi dă o replică Veronicăi Dondaş, românca emigrată în Canada care i-a criticat fiul, acuzând-o pe „eroina cu gândire şi renume de manelist“ că profită de „imaginea incoruptibilă şi dreaptă a unui român“ pentru a deveni celebră.

Veronica Dondaş, o tânără brăileancă stabilită cu familia în Canada, l-a criticat vehement pe Mircea Badea, după ce realizatorul a afirmat într-o emisiune a postului Antena 3 că „românii din diaspora nu fac nimic pentru ţară.“ Într-un text publicat pe blog, tânăra o compătimeşte pe mama lui Badea: „M-ar durea inima să-mi văd copilul dezumanizat, abrutizat de orgoliu şi de setea de bani.“

După ce vedeta Antenei 3 a precizat că cei care îl critică „miros a acoperire SRI şi SIE de la o poştă“, a venit şi rândul mamei acestuia să reacţioneze. Aşadar, Mariana Badea a publicat pe site-ul propriu un text în care ţine să o contrazică pe Veronica, precizând că este „cea mai mândră mamă din Univers“. Mai mult decât atât, mama lui Mircea Badea subliniază că tânăra are „un intelect discret“ şi „frustrări“, susţinând că aceasta vrea să se afirme atacându-i fiul. Vă redăm în continuare textul integral semnat de Mariana Badea pe site-ul personal.

„Pe site-ul adevărul.ro a apărut o compasiune telenovelistă pentru mine, sub o semnătură manelistă şi intelect discret…Sinceritatea şi adevărul neplăcut au enervat totdeauna frustraţii, iar profunzimile gândirii au turmentat mediocritatea. Demnitatea, francheţea şi forţa lui Mircea de a rezista în faţa nimicniciilor veninoase revărsate asupra celor mai logice judecăţi mă fac să fiu cea mai mândră mamă din Univers! Se vede că tânăra are frustrări materne, fie directe, fie genetice, de aceea niciodată nu va putea sădi valori etice solide în urmaşi.

Din experienţa unei vieţi psiho-pedagogice, m-am deprins să nu încerc imposibilul, adică să nu fac eforturi inutile de a convinge un intelect la temperatura camerei despre substanţa unui adevăr nimicitor! Eroina cu gândire şi renume de manelist devine celebră căţărându-se pe imaginea incoruptibilă şi dreaptă a unui român care a reacţionat totdeauna la nedreptăţi, a protestat, a manifestat, şi-a susţinut cu argumente opiniile (care s-au dovedit – milimetric – corecte), nu s-a limitat doar la dreptul de «a vota» bezmetic! Noi, românii trăitori în interiorul ţării, suportăm cu greu povara votului acestor talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării de către cel mai abject conducător de la Duca-Vodă încoace! Cert este faptul că propaganda alarmistă a făcut ceva pentru ţară: a votat o ticăloşie de zece ani la rang de preşedinte: «Mircea, noi, “eroii” ,”ne-am luat ţara înapoi” – nu pe banii tăi, ci pe votul nostru…». Prima dată poate fi o întâmplare, insistenţa, însă, devine trădare! Un sfat sincer: când votul se dovedeşte nociv, renunţă «un drept fundamental garantat de Constituţia României – dreptul la vot…». Şi vorba «crezi că cerem prea mult?»

Tânăra să fie liniştită, nepoţii mei sunt răsfăţaţi de soartă că au avantajul de a creşte în preajma unui om integru! Să n-o doară sufletul, pentru că nu te poate durea ce nu ai, de aceea amintesc aici un proverb de-al nostru, românesc: «Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!”». Inteligenţa îi urmăreşte şi pe cei câţiva comentatori inepţi, dar şi ei sunt prea rapizi!

De altfel, să te pozezi cu ie şi să fii impresionată profund de «imaginea de promovare a României – frunza aceea este de milioane!!! – şi, Doamne, milioane la propriu!!!» constituie supremul patriotism fâlfâitor născut într-o mahala sufletească!

Luaţi aminte la îndemnul celebru pe care John F.Kennedy l-a adresat americanilor: «Nu te întreba ce poate face ţara pentru tine, ci ce trebuie tu să faci pentru ţara ta!»“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite