Mama lui Cher sfidează vârsta la 95 de ani

Mama lui Cher sfidează vârsta la 95 de ani

Foto: Instagram

Cum arată Georgia Holt acum şi care este secretul alimentar al amândurora: au eliminat definitiv acest ingredient. Schimbarea miraculoasă care pare a fi cheia longevităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ce mama lui Cher s-a căsătorit de şapte ori: ”Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des.” Acum, sfidează vârsta la 95 de ani.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Cher arată fantastic la 75 de ani. E adevărat, dincolo de stil de viaţă şi alimentaţie, Cher a apelat cu mare încredere şi la intervenţiile estetice.

Însă puţini ştiu cum arată mama ei, Georgia Holt, la 95 de ani. Am putea crede că cele două au descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe?

Da. Georgia Holt a fost superbă încă din tinereţe. Şi chiar dacă fiica sa este mult mai cunoscută, şi ea la rândul ei a fost un simbol cu o carieră de cântăreaţă, actriţă şi regină a frumuseţii.

Citeşte continuarea aici...

 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările