Iubita prinţului Harry, avertizată de majordomul Prinţesei Diana că a făcut o greşeală: „Este într-o poziţie în care nu poate câştiga“

Iubita prinţului Harry, avertizată de majordomul Prinţesei Diana că a făcut o greşeală: „Este într-o poziţie în care nu poate câştiga“

Paul Burrell consideră că Meghan Markel a vorbit prea devreme despre relaţia ei cu Harry FOTO Mirror

Fostul majordom regal Paul Burrell este de părere că iubita Prinţului Harry, actriţa Meghan Markle, s-a grăbit când a vorbit în faţa presei despre relaţia lor, precizând că „este greu să mai închizi uşa“ în faţa acestui subiect, odată ce l-ai făcut public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Megan Markle, cunoscută pentru rolul din serialul „Suits“, dar mai ales pentru relaţia pe care o are cu Prinţul Harry, a ajuns din nou pe primele pagini ale ziarelor când a declarat într-un interviu pentru revista Vanity Fair că ea şi fiul cel mic al Prinţesei Diana sunt „doi oameni fericiţi şi îndrăgostiţi“. În timp ce fanii Casei Regale s-au bucurat să afle mai multe despre celebrul cuplu, alţii sunt de părere că Meghan Markle s-a precipitat în a pune pe masă relaţia ei cu Prinţul Harry.
 
Paul Burrell (59 de ani), majordomul şi omul de încredere al Prinţesei Diana, este unul dintre sceptici. El şi-a exprimat opinia în această privinţă, avertizând-o pe actriţa californiană că este posibil să fi făcut „o greşeală“ vorbind despre viaţa ei personală. arată Mirror.
 
Comentariile lui au venit după ce un număr de fani ai Casei Regale au spus că alegerea actriţei li se pare nepotrivită, având în vedere că anul trecut prinţul Harry a cerut presei să respecte viaţa privată a iubitei lui.
 
Vorbind din propria sa experienţă în privinţa relaţiilor şi intimităţii regale, Paul Burrell, care a servit-o pe Diana timp de 10 ani, spune că se teme că Meghan a vorbit prea devreme despre relaţia ei.
 
„Meghan este într-o poziţie în care nu poate câştiga şi îşi va da seama de asta în curând. Poate că a fost o greşeală să vorbească atât de devreme“, a declarat fostul majordom pentru revista Closer.
 
Paul Burrell, fostul majordom şi confident al Prinţesei Diana FOTO Sunday Mirror
 

Paul Burrell: „Dacă deschizi chiar şi puţin uşa către viaţa ta, este greu să o mai închizi“

Burrell consideră că actriţei îi va fi greu de aici înainte să-şi păstreze viaţa privată, deoarece va fi o cere şi mai mare pentru detalii privind relaţia ei cu Prinţul Harry.
 
„Oamenii sunt atât de disperaţi să afle mai multe despre ea, dar dacă deschizi chiar şi puţin uşa către viaţa ta, este greu să o mai închizi. Diana spunea că mass-media este ca un animal sălbatic pe care a încercat să-l îmblânzească, dar care mereu a muşcat-o de mână, iar Meghan va învăţa acest lucru la rândul ei“, a mai spus bărbatul.
 
Paul Burrell a continuat prin a spune că în timp ce e plăcut să vezi că fraţii Harry şi William sunt mai deschişi în ceea ce priveşte vieţile lor private, soţia Ducelui de Cambridge „nu a făcut niciodată un pas greşit“.
 
Meghan Markle (36 de ani) şi Prinţul Harry (32 de ani) şi-au început relaţia în vara anului trecut, însă şase luni s-au întâlnit în secret, după cum a mărturisit actriţa într-un interviu acordat pentru numărul din luna octombrie al revistei „Vanity Fair“.
 
 

Meghan Markle, primele declaraţii despre relaţia cu Prinţul Harry: „Suntem îndrăgostiţi şi foarte fericiţi“

 
„Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi foarte îndrăgostiţi. Ne-am întâlnit în secret timp de şase luni, înainte ca relaţia noastră să devină un subiect de presă. Singurul lucru care s-a schimbat a fost percepţia oamenilor. Eu nu m-am schimbat deloc, sunt aceeaşi persoană, niciodată nu m-am lăsat definită de relaţiile pe care le-am avut“, a mărturisit actriţa americană.
 
Protagonista serialului „Suits“ a oferit şi un indiciu subtil privind perspectiva unei căsătorii, având în vedere numeroasele zvonuri potrivit cărora Prinţul Harry i-a cerut mâna în luna august, în timpul vacanţei petrecute în Botsawana cu ocazia zilei de naştere a actriţei.
 
„Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiţi. Sunt sigură că va veni un moment când vom ieşi în faţă, ne vom prezenta, şi vom avea poveşti de împărtăşit, dar sper că oamenii vor înţelege că acum este momentul nostru. Este pentru noi. Este ceea ce face atât de specială relaţia noastră, că acum este doar a noastră. Dar suntem foarte fericiţi. Personal, îmi place la nebunie poveştile de dragoste grozave“, a spus Meghan Markle.
 
citeste totul despre: